Inloggen woonportaal

Vacature Administratieve medewerker M/V (24/32/40 uur)

Atenzijlstra is een makelaarskantoor gevestigd in Vught en ‘s-Hertogenbosch met al meer dan 20 jaar een rijke geschiedenis op de Vughtse en Bossche woningmarkt. Naast de verkoop van woningen houden wij ons bezig met verhuur van woningen en winkels. We zijn, naast lid van branchevereniging NVM, ook actief bij verschillende sociale netwerken zoals Ondernemers Kamer Vught (OKV) en Kiwanis.

Kenmerkend aan Atenzijlstra is niet alleen onze passie voor ons werk, maar ook het serviceniveau. Wij nemen voor onze klanten graag wat extra tijd. Ben jij klantgericht en heb je affiniteit met de woningmarkt? Misschien word jij dan wel het nieuwe gezicht van Atenzijlstra. We zijn namelijk op zoek naar een Administratieve medewerker M/V (24/32/40 uur).

Wat kun je bij Atenzijlstra verwachten?Als medewerker ben je het visitekaartje van ons kantoor. Je ziet en hoort wat van belang is voor onze opdrachtgevers en je voelt aan wat mogelijk is om aan hun wensen te voldoen. Je bent, naast gastheer/gastvrouw van ons kantoor, een organisatorische duizendpoot: je neemt de telefoon op, doet de planning van de bezichtigingen, ontvangt mensen, stelt brochures van woningen samen, zet de woningen op Funda en onderhoudt contacten met opdrachtgevers en potentiële (ver-)kopers. Kortom, je regelt alles rond de verkoop van woningen.

Werken bij Atenzijlstra betekent onderdeel zijn van een hecht team van 9, iedereen is op de hoogte van wat er speelt.

Wij starten ‘s ochtends graag met een goede kop koffie en lunchen gezellig samen. Zo houdt iedereen de energie voor een succesvolle dag.

Wat zien we graag terug in jou?· Je bent een teamplayer en organiseren en structureren zit je in het bloed.· Je hebt een pro-actieve houding, weet van aanpakken en bent representatief.· Je hebt kennis over sociale media en het gebruik er van.· Het zou fijn zijn als je bekend bent in Vught, ‘s-Hertogenbosch en omgeving.· Helemaal top is het als je ervaring hebt in de makelaardij, en gewerkt hebt met hetCRM pakket Realworks.· Vanzelfsprekend gaan we uit van goede mondelinge en schriftelijkeuitdrukkingsvaardigheden. (taalgebruik bij voorkeur ABN)· Kennis van de Office-programma’s is een must.· Telefoongesprekken voer je effectief en kordaat.· Combineren van al deze vaardigheden, schakelen ertussen, is voor jou geenprobleem.

Hebben we je interesse gewekt?Fijn! We maken graag kennis met je. Stuur je cv en motivatiebrief naar Tjeerd Zijlstra.

vacature administratief medewerker

Tjeerd Zijlstra

[email protected]

Atenzijlstra

Ervaren team

Ons team bestaat uit klantgerichte specialisten, die service hoog in het vaandel hebben staan. We zijn nuchter, pragmatisch en gastvrij en nemen voor onze klanten net even wat extra tijd. Stap eens binnen bij ons kantoor, je bent van harte welkom!

Frank van Dongen
Frank van Dongen Register Makelaar – Taxateur
Henk van Vliet
Henk van Vliet Register Makelaar – Taxateur
Tjeerd Zijlstra
Tjeerd Zijlstra Register Makelaar – Taxateur
Astrid van Wagenberg
Astrid van Wagenberg (kandidaat) Register Makelaar Taxateur
Geraldine de Koning
Geraldine de Koning (kandidaat) Register Makelaar Taxateur
Lisa van der Donk
Lisa van der Donk Officemanager
Margriet Aten
Margriet Aten Manager
Jelle Zijlstra
Jelle Zijlstra Social Media Expert
Margot Delisse
Margot Delisse Office assistente

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars