Inloggen woonportaal
Floris makelaars

Floris makelaars is nu Atenzijlstra Makelaars

Floris Makelaars is per 10 maart 2023 gaan samenwerken met Atenzijlstra Makelaars uit Vught!

 

In het dagelijkse werk en binnen de beroepsvereniging NVM komen we elkaar als collega’s al jaren tegen en we herkennen dat we dezelfde ideeën hebben over goede dienstverlening. Ideeën over hoe we willen makelen en met onze opdrachtgevers willen omgaan:

 

Kwaliteit door aandacht en betrokkenheid. Niet voor niets lijken onze slogans ook al zoveel op elkaar: “Aandacht maakt het verschil” en “Alles draait om aandacht”. Henk van Vliet, Frank van Dongen en Tjeerd Zijlstra vonden elkaar in deze visie en zijn overtuigd elkaar te kunnen versterken. Een aantal maanden van brainstormen heeft ertoe geleid dat we nu samen verder gaan onder de naam Atenzijlstra Makelaars.

 

Voor ons als Floris makelaars betekent het dat we er 6 heel leuke maar vooral bekwame collega’s in Vught bij krijgen. Zo kunnen we kennis delen, bij drukte het vele werk verdelen en hebben we 2 vestigingen in twee werkgebieden die elkaar uitstekend aanvullen. Met elkaar hebben we een groter bereik en creëren we synergie: Samen weten we meer dan ieder apart… We blijven ons op dezelfde betrokken wijze volledig inzetten om voor jou een optimale koop of verkoop van je woning te realiseren. Maar dan nu met een groter netwerk dat we uiteraard in jouw voordeel gaan inzetten.

 

We snappen dat je nog vragen hebt. En we nodigen je van harte uit om die aan ons te stellen. Op ons vertrouwde telefoonnummer 073 – 6123 202. We vertellen je graag alles over deze samenwerking!

 

En neem vooral een kijkje op deze website van Atenzijlstra Makelaars!

Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars