Inloggen woonportaal
Verkoop

Je huis verkopen met Atenzijlstra

Voordat wij aan de slag gaan brengen wij samen het doel in beeld. Dit wordt vastgelegd in een opdracht tot verkoop. Samen met de styliste kijken we naar de beste presentatie van jouw huis. Een professionele fotograaf maakt een fraaie fotoreportage en er worden plattegronden, 3D en video gemaakt. Natuurlijk is het huis ook te bekijken met een 3D-(VR) bril op Funda.

De 3 stappen naar succesvolle verkoop

Goed voorbereid op weg

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken, wij gaan graag goed voorbereid op weg. Alle woningen van ons kantoor worden vooraf bouwkundig gekeurd en exact gemeten. De staat is dan bekend, de maten staan vast en worden in een rapport weergegeven.

1
Effectieve on- en offline marketing

Door een huis actief aan de markt te presenteren trekken wij een maximum aantal geïnteresseerden. Hoe meer mensen geïnteresseerd zijn, hoe hoger de opbrengst. Zo presenteren we een huis online met goede foto’s en/of video’s, doen we een buurtmailing met een kaart van het huis en informeren we onze actieve zoekers.

 

2
De kracht van een goede bezichtiging

De potentiële kopers willen graag een huis bekijken. Een belangrijk moment in het verkoopproces, daar nemen wij graag tijd voor. Van tevoren worden de eventuele kopers goed geïnformeerd, bouwkundige keuring en meetrapport worden toegestuurd, zodat zij voorbereid op pad gaan en zich kunnen richten op de sfeer en gezelligheid van het huis.

3

Dit zeggen
onze klanten

9.4 | 27 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

Het contact was heel persoonlijk, en we werden goed op de hoogte gehouden van updates omtrent de verkoop van het huis.

Een funda gebruiker | 18-09-2023
10

Evenals bij onze vorige verkoop in 2015 is de makelaar ontspannen en informeel; de bepaling van de verkoopprijs licht hij volledig toe met alle achterliggende kennis die hij als makelaar heeft. Nog steeds doet hij wat hij zegt en zegt hij wat hij (gaat) doen. Dat betekent dat wij gedurende het hele proces volledig op de hoogte waren. De medewerking van het kantoor wordt volledig gestroomlijnd doordat er een groep is gevormd in Whatsapp waar de medewerkers in meedoen. Iedere vraag en iedere informatie is snel en direct beantwoord en gedeeld. Prima zo!

Een funda gebruiker | 24-08-2023
10

Deze makelaar heeft wél een goed en een doordacht plan over de verkoop van ons huis. En het plan klopte precies: Het verkoopproces pakte exact zo uit zoals ze hebben voorspeld. Nu achteraf blijkt dus dat ze precies weten wat ze doen. Je kunt het gerust aan Tjeerd, Lisa, Astrid en Frank overlaten. Wat een fijne mensen zijn dat…!

Een funda gebruiker | 28-07-2023
9

Kort na contract met AtenZijlstra werd ik ernstig ziek. Duurde al met al een periode van 6 maanden. De mensen waren en bleven zeer attent. Af en toe even vragen hoe het ging. Namen alle tijd voor me. Hun begeleiding heb ik als heel deskundig en to the point ervaren. Brochure kwam snel en professioneel tot stand. Verandering van de markt was heel goed met hen te bespreken. Daardoor had ik ook veel vertrouwen in het hele proces van verkoop. Binnen 14 dagen was mijn huis verkocht. Wat ik vooral heb gewaardeerd is dat zij in het hele proces tijd voor je maakten, niks afraffelen. Hulde!

Mevr. van Rijn | 10-07-2023
10

Van begin tot eind goed geregeld: duidelijk in communicatie, goede prijsstelling, deskundig, prettige externe partijen voor fotografie, advies verkoopstyling, keuring etc. Maar vooral een heel fijn team wat zich met elkaar inzet om de verkoop te realiseren, persoonlijk, betrokken en professioneel!

Mevr. Beekman | 03-07-2023
10

Het persoonlijk contact met de makelaar en de kantoormedewerkers hebben wij positief ervaren, en de informatie en hulp van de makelaar en zijn team heeft ons goed geholpen bij het vinden van de juiste kopers voor ons huis.

Een funda gebruiker | 22-06-2023
81 Woningen te koop
8 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars