Inloggen woonportaal
Verkoop

Je huis verkopen met Atenzijlstra

Voordat wij aan de slag gaan brengen wij samen het doel in beeld. Dit wordt vastgelegd in een opdracht tot verkoop. Samen met de styliste kijken we naar de beste presentatie van jouw huis. Een professionele fotograaf maakt een fraaie fotoreportage en er worden plattegronden, 3D en video gemaakt. Natuurlijk is het huis ook te bekijken met een 3D-(VR) bril op Funda.

De 3 stappen naar succesvolle verkoop

Goed voorbereid op weg

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken, wij gaan graag goed voorbereid op weg. Alle woningen van ons kantoor worden vooraf bouwkundig gekeurd en exact gemeten. De staat is dan bekend, de maten staan vast en worden in een rapport weergegeven.

1
Effectieve on- en offline marketing

Door een huis actief aan de markt te presenteren trekken wij een maximum aantal geïnteresseerden. Hoe meer mensen geïnteresseerd zijn, hoe hoger de opbrengst. Zo presenteren we een huis online met goede foto’s en/of video’s, doen we een buurtmailing met een kaart van het huis en informeren we onze actieve zoekers.

 

2
De kracht van een goede bezichtiging

De potentiële kopers willen graag een huis bekijken. Een belangrijk moment in het verkoopproces, daar nemen wij graag tijd voor. Van tevoren worden de eventuele kopers goed geïnformeerd, bouwkundige keuring en meetrapport worden toegestuurd, zodat zij voorbereid op pad gaan en zich kunnen richten op de sfeer en gezelligheid van het huis.

3

Dit zeggen
onze klanten

9.3 | 29 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

alsof het familie is.. alles kan. alles wordt opgelost, alles wordt gedaan. wat je wil of nodig hebt er wordt voor gezorgt..

Dhr. Ooteman | 06-02-2024
8

Henk was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Verbeterpunt: we hadden afgesproken vaste dagen en soms werd er nog iets tussendoor gepland of daar niet aan gehouden door bijv een andere dag in te plannen. Maar er was zeker ruimte om dat dan te bespreken.

Een funda gebruiker | 24-01-2024
9

Aandacht voor het huis en de verkopers. Maken ruim de tijd vrij voor bezichtigingen. Niet het snelle gooi en smijtwerk. Goede communicatie.

Een funda gebruiker | 02-11-2023
8

Soepel proces en vakkundig bijgestaan. Een aanrader! Zowel prettig contact gehad met de makelaar als met de kantoormedewerkers.

Een funda gebruiker | 18-10-2023
10

Het is voor de tweede keer dat wij gebruiken maken van de expertise van Geraldine en Henk. Eerst voor de verhuur en later voor de verkoop van onze woning.
 Beide keren hebben wij uitstekende begeleiding gehad.Deze mensen hebben verstand van zaken en geven aan de hand daarvan deskundig en bovenal eerlijk advies.Het contact is heel prettig, persoonlijk en betrokken.Dank je wel daarvoor!

Mevr. van den Broek | 16-10-2023
9

Goede makelaar zaken goed begeleid en afgehandeld vriendelijk personeel dus super tevreden met de gang van zaken

William van Esch | 02-10-2023
105 Woningen te koop
12 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars