Inloggen woonportaal
Verkoop

Je huis verkopen met Atenzijlstra

Voordat wij aan de slag gaan brengen wij samen het doel in beeld. Dit wordt vastgelegd in een opdracht tot verkoop. Samen met de styliste kijken we naar de beste presentatie van jouw huis. Een professionele fotograaf maakt een fraaie fotoreportage en er worden plattegronden, 3D en video gemaakt. Natuurlijk is het huis ook te bekijken met een 3D-(VR) bril op Funda.

De 3 stappen naar succesvolle verkoop

Goed voorbereid op weg

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken, wij gaan graag goed voorbereid op weg. Alle woningen van ons kantoor worden vooraf bouwkundig gekeurd en exact gemeten. De staat is dan bekend, de maten staan vast en worden in een rapport weergegeven.

1
Effectieve on- en offline marketing

Door een huis actief aan de markt te presenteren trekken wij een maximum aantal geïnteresseerden. Hoe meer mensen geïnteresseerd zijn, hoe hoger de opbrengst. Zo presenteren we een huis online met goede foto’s en/of video’s, doen we een buurtmailing met een kaart van het huis en informeren we onze actieve zoekers.

 

2
De kracht van een goede bezichtiging

De potentiële kopers willen graag een huis bekijken. Een belangrijk moment in het verkoopproces, daar nemen wij graag tijd voor. Van tevoren worden de eventuele kopers goed geïnformeerd, bouwkundige keuring en meetrapport worden toegestuurd, zodat zij voorbereid op pad gaan en zich kunnen richten op de sfeer en gezelligheid van het huis.

3

Dit zeggen
onze klanten

9.3 | 29 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

Wij waren zeer tevreden over de service en het advies van Atenzijlstra Makelaars, vooral over Lisa en Henk. Wij werden altijd zeer snel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en goed geadviseerd over alle processen. Wij kunnen Atenzijlstra Makelaars aanbevelen.

Een funda gebruiker | 03-06-2024
10

Verkoop van het appartement van onze overleden moeder versliep erg soepel. Juiste advies juiste prijs en in het tempo wat we voor ogen hadden (snel).

Een funda gebruiker | 15-05-2024
9

Ik heb al diverse keren gebruik gemaakt van dit makelaarskantoor. Het team is deskundig en prettig in de omgang. De communicatie is laagdrempelig en erg prettig. Zeer zeker een aan te raden bedrijf.

Dhr. Klitsie | 13-05-2024
10

Super makelaar, alles fantastisch geregeld. Zeer goed styling. Fantastische foto’s. Goed advies en goede begeleiding. Technische en administratieve geweldig geregeld. Goed idee deze makelaar

Een funda gebruiker | 03-05-2024
10

Erg prettig contact met makelaar Henk van Vliet en andere medewerkers van het makelaarskantoor. Alles verliep volgens afspraak. Zeer tevreden.

Dhr. Gerard Wiegman | 26-03-2024
9

Goede heldere communicatie, deelt na elke bezichtiging de informatie met de verkoper. Zeer prettig verloop van de verkoop van onze woning.

Karin Schippers-Houben | 08-03-2024
149 Woningen te koop
12 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars