Inloggen woonportaal
Verkoop

Je huis verkopen met Atenzijlstra

Voordat wij aan de slag gaan brengen wij samen het doel in beeld. Dit wordt vastgelegd in een opdracht tot verkoop. Samen met de styliste kijken we naar de beste presentatie van jouw huis. Een professionele fotograaf maakt een fraaie fotoreportage en er worden plattegronden, 3D en video gemaakt. Natuurlijk is het huis ook te bekijken met een 3D-(VR) bril op Funda.

De 3 stappen naar succesvolle verkoop

Krachtige on- en offline marketing

Door een huis actief aan de markt te presenteren trekken wij een maximum aantal geïnteresseerden. Hoe meer mensen geïnteresseerd zijn, hoe hoger de opbrengst. Zo presenteren we een huis online met goede foto’s en/of video’s, doen we een buurtmailing met een kaart van het huis en informeren we onze actieve zoekers.

1
Een opvallend tuinbord met cachet

Bij het huis komt een ’te koop’ bord te staan, dat ook in het donker opvalt, dankzij de reflecterende belettering. Het is ook mogelijk een bord op maat te bestellen. Een huis krijgt vaak de aandacht met een mooi bord, zelfs bij degenen die nog niet op zoek waren.

2
De kracht van een goede bezichtiging

De potentiële kopers willen graag een huis bekijken. Een belangrijk moment in het verkoopproces, daar nemen wij graag tijd voor. Van tevoren worden de eventuele kopers goed geïnformeerd, bouwkundige keuring en meetrapport worden toegestuurd, zodat zij voorbereid op pad gaan en zich kunnen richten op de sfeer en gezelligheid van het huis.

3

Dit zeggen
onze klanten

9.4 | 27 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

Vriendelijk en slagvaardig. Wanneer vragen of zo direct antwoord. Hele prettige samenwerking. Toppie.

Dhr. van de Weem | 26-05-2023
10

Het contact, zowel met de makelaar als de back-office, verliep uitermate prettig! Zeer vriendelijk en alle tijd gevend. Tijdens de onderhandeling het gevoel gekregen dat er echt voor mijn belangen werd opgekomen en steeds goed werd geadviseerd!

Mevr. Wilting | 12-05-2023
10

Geraldine en Henk communiceren helder en snel en geven een realistisch advies. De fotograaf waarmee ze samenwerken, maakte fraaie foto’s voor op Funda. De visuals en diverse plattegrondjes lieten geïnteresseerden daarnaast de andere mogelijkheden voor de woonkamer zien. Na de bezichtigingen vond steeds snel een terugkoppeling plaats. Ook tijdens het biedproces bleek dat het inschakelen van dit kantoor een toegevoegde waarde heeft. Kortom: zeer tevreden en aanbevelenswaardig.

Een funda gebruiker | 17-04-2023
9

Ik vond het vooral fijn dat de communicatie over en weer prima verliep. Goed bereikbaar en snelle reactie. Zo wist je op elk moment wat er speelde en waar je aan toe was.

Dhr. Martin Hol | 05-04-2023
9

Het is een vlekkeloze verkoop van ons appartement geweest, goede en duidelijke communicatie. Ondanks de negatieve berichten in de media heeft hij het in zeer korte tijd weten te verkopen voor een goede prijs. Ik kan deze makelaar aan iedereen aanbevelen.

Een funda gebruiker | 10-02-2023
10

Erg prettige samenwerking met Frank. Begeleiding tijdens de bezichtiging, en de onderhandeling was prima!

Mark van Engelen | 19-08-2022
48 Woningen te koop
5 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars