Inloggen woonportaal
Taxatie

Jouw partner voor Taxatie

Heb je een huis gekocht of wil je je hypotheek aanpassen?
Hypotheekverstrekkers willen dan graag weten wat het huis waard is. Hier kunnen wij bij helpen. Onze Register-Taxateurs maken graag een NWWI gevalideerd taxatierapport voor je, waarmee jij een hypotheek kunt aanvragen of de voorwaarden van de huidige hypotheek kunt aanpassen. Ons rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

 

Daar kun je mee verder!

Waarom een taxatie?

 1. Waardevaststelling voor een verkoopbeslissing.
  Waardeschatting in verband met een boedelverdeling, bijvoorbeeld bij scheiding.
  Vaststellen van marktwaarde voor een hypotheek, in veel gevallen een gevalideerd rapport (bijvoorbeeld een bank of hypotheekinstelling).
  Waardevaststelling van een opstal in verband met afschrijving op de balans.
  Waardevaststelling in verband met de beoordeling van successierechten.

Onze tarieven

Prijsklasse woningTarief incl. BTW & recherchekosten
Tot € 500.000,-€ 675,-
€ 500.000,- tot € 700.000,-€ 745,-
€ 700.000,- en hogerop aanvraag
Taxatie nieuwbouw woningop aanvraag

 • Bij een taxatie voor en na verbouwing wordt er een opslag van € 100,- incl. BTW berekend.
 • Bij een taxatie van een appartement wordt een opslag van € 100,- incl. BTW berekend.

Dit zeggen
onze klanten

9.4 | 27 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

Het contact was heel persoonlijk, en we werden goed op de hoogte gehouden van updates omtrent de verkoop van het huis.

Een funda gebruiker | 18-09-2023
10

Evenals bij onze vorige verkoop in 2015 is de makelaar ontspannen en informeel; de bepaling van de verkoopprijs licht hij volledig toe met alle achterliggende kennis die hij als makelaar heeft. Nog steeds doet hij wat hij zegt en zegt hij wat hij (gaat) doen. Dat betekent dat wij gedurende het hele proces volledig op de hoogte waren. De medewerking van het kantoor wordt volledig gestroomlijnd doordat er een groep is gevormd in Whatsapp waar de medewerkers in meedoen. Iedere vraag en iedere informatie is snel en direct beantwoord en gedeeld. Prima zo!

Een funda gebruiker | 24-08-2023
10

Deze makelaar heeft wél een goed en een doordacht plan over de verkoop van ons huis. En het plan klopte precies: Het verkoopproces pakte exact zo uit zoals ze hebben voorspeld. Nu achteraf blijkt dus dat ze precies weten wat ze doen. Je kunt het gerust aan Tjeerd, Lisa, Astrid en Frank overlaten. Wat een fijne mensen zijn dat…!

Een funda gebruiker | 28-07-2023
9

Kort na contract met AtenZijlstra werd ik ernstig ziek. Duurde al met al een periode van 6 maanden. De mensen waren en bleven zeer attent. Af en toe even vragen hoe het ging. Namen alle tijd voor me. Hun begeleiding heb ik als heel deskundig en to the point ervaren. Brochure kwam snel en professioneel tot stand. Verandering van de markt was heel goed met hen te bespreken. Daardoor had ik ook veel vertrouwen in het hele proces van verkoop. Binnen 14 dagen was mijn huis verkocht. Wat ik vooral heb gewaardeerd is dat zij in het hele proces tijd voor je maakten, niks afraffelen. Hulde!

Mevr. van Rijn | 10-07-2023
10

Van begin tot eind goed geregeld: duidelijk in communicatie, goede prijsstelling, deskundig, prettige externe partijen voor fotografie, advies verkoopstyling, keuring etc. Maar vooral een heel fijn team wat zich met elkaar inzet om de verkoop te realiseren, persoonlijk, betrokken en professioneel!

Mevr. Beekman | 03-07-2023
10

Het persoonlijk contact met de makelaar en de kantoormedewerkers hebben wij positief ervaren, en de informatie en hulp van de makelaar en zijn team heeft ons goed geholpen bij het vinden van de juiste kopers voor ons huis.

Een funda gebruiker | 22-06-2023
81 Woningen te koop
8 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars