Inloggen woonportaal
Bouwkundige keuring

De kracht van een bouwkundig rapport

Bij ons wordt een huis altijd bouwkundig gekeurd. Dat betekent dat er een gedetailleerd overzicht van de staat en onderhoud van de woning wordt gemaakt. De potentiële kopers weten daardoor precies waar ze aan toe zijn. Dat schept vertrouwen en zekerheid. Het neemt verrassingen achteraf weg en maakt het verkoopproces soepeler.

Exacte metingen

Bij ons worden de woningen die we in de verkoop nemen standaard exact meten. Van deze metingen wordt een NEN2580-meetrapport gemaakt, inclusief plattegronden in 2D en 3D. Potentiële kopers kunnen hierdoor meteen een beeld vormen van de woningen. Deze plattegronden zorgen ook voor een betere positie op Funda.

Dit zeggen
onze klanten

9.3 | 29 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

De makelaars, het voltallige team van Atenzijlstra Makelaars in Vught zijn professionals ten top! Vanuit een constructief doordacht verkoopproces, zetten zij in op een persoonlijke, alerte en verkoop stimulerende benadering: zakelijk, qua social media up-to-date en immer met een personal touch. Als verkopende partij werd ik uitermate goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van lopende ontwikkeling n.a.v. bezichtigingen én de status quo van lokale marktontwikkelingen. Een integer makelaarskantoor, betrokken en klant bewust. Mijn dank is groot.

Dhr. Frank Lemeer | 16-07-2024
9

Goede ervaring met dit makelaarskantoor. Zeer deskundig team. Reageert snel op vragen. Altijd fijn contact gehad.

Mevr. Pijnenburg | 12-07-2024
8

Erg fijn dat er meteen verslag gedaan werd van de bezichtigingen. Zeer attent dat het koopcontract met mijn naam werd uitgebreid omdat ik daarbij ook aanwezig kon zijn. Ik denk dat de foto’s met een moderne inrichting niet echt nodig waren, maar ben erg blij dat het vrij snel gelukt is met verkopen. Dankjulliewel!

Een funda gebruiker | 11-07-2024
10

Mede doordat we tijdens de aankoop van ons huis aan de Johan Frisolaan een goede ervaring hadden met Atenzijlstra hebben we uiteindelijk ook voor Atenzijlstra gekozen bij de verkoop. Frank gaf super advies en nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen (en onwetendheid bij onze 1e verkoop) te luisteren. De communicatie met o.a. hem, Lisa en Astrid was super en we werden regelmatig op de hoogte gehouden via WhatsApp en mail. Ze hebben echt veel zorgen bij ons weggenomen door ook veel uit handen te nemen. Hiervoor duizendmaal dank!

Dhr. van Beers | 10-07-2024
8

Professionele aanpak en prettige contacten waardoor we weloverwogen beslissingen konden nemen. Een aanrader !

Een funda gebruiker | 03-07-2024
10

Wij waren zeer tevreden over de service en het advies van Atenzijlstra Makelaars, vooral over Lisa en Henk. Wij werden altijd zeer snel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en goed geadviseerd over alle processen. Wij kunnen Atenzijlstra Makelaars aanbevelen.

Een funda gebruiker | 03-06-2024
156 Woningen te koop
12 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
656 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring