Inloggen woonportaal
Aankoop

Jouw Atenzijlstra aankoopmakelaar

Een huis koop je hooguit enkele keren in je leven. Daarom is het goed hier de tijd voor te nemen en niet gehaast te werk te gaan. Met onze ervaring, deskundigheid, lokale kennis en proces begeleiding, helpen we je de juiste stappen te nemen.

De 3 stappen naar een succesvolle aankoop

Lokale marktkennis in jouw voordeel

Wij hebben al veel ervaring in de woningmarkt. Alle ontwikkelingen, veranderingen en gebeurtenissen in ons gebied houden wij zorgvuldig bij. Niet meer dan logisch dat wij goed op de hoogte zijn van de effecten hiervan op lokaal niveau. Op basis van het profiel voorzien wij jou als eerste van actuele en passende woningen. Schrijf je vrijblijvend in voor onze zoekservice.

1
De juiste waarde

De woning van je dromen gevonden en wordt er gevraagd een bod uit te brengen? Wat is dan een reëel bod? Dit kan zowel boven als onder de vraagprijs zijn. Wellicht wil je nog verbouwen, maar doorzie je niet direct de mogelijkheden en gevolgen. Op basis van onze kennis, en een eventuele bouwkundige keuring, kunnen wij veel onzekerheden wegnemen.

2
Begeleiding naar transport

Als aankoopmakelaar begeleiden wij vakkundig en zorgeloos naar de nieuwe woning. Als vanzelfsprekend begeleiden wij tot en met het  transport en de oplevering van de woning. 

3

Dit zeggen
onze klanten

9.4 | 27 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

Vriendelijk en slagvaardig. Wanneer vragen of zo direct antwoord. Hele prettige samenwerking. Toppie.

Dhr. van de Weem | 26-05-2023
10

Het contact, zowel met de makelaar als de back-office, verliep uitermate prettig! Zeer vriendelijk en alle tijd gevend. Tijdens de onderhandeling het gevoel gekregen dat er echt voor mijn belangen werd opgekomen en steeds goed werd geadviseerd!

Mevr. Wilting | 12-05-2023
10

Geraldine en Henk communiceren helder en snel en geven een realistisch advies. De fotograaf waarmee ze samenwerken, maakte fraaie foto’s voor op Funda. De visuals en diverse plattegrondjes lieten geïnteresseerden daarnaast de andere mogelijkheden voor de woonkamer zien. Na de bezichtigingen vond steeds snel een terugkoppeling plaats. Ook tijdens het biedproces bleek dat het inschakelen van dit kantoor een toegevoegde waarde heeft. Kortom: zeer tevreden en aanbevelenswaardig.

Een funda gebruiker | 17-04-2023
9

Ik vond het vooral fijn dat de communicatie over en weer prima verliep. Goed bereikbaar en snelle reactie. Zo wist je op elk moment wat er speelde en waar je aan toe was.

Dhr. Martin Hol | 05-04-2023
9

Het is een vlekkeloze verkoop van ons appartement geweest, goede en duidelijke communicatie. Ondanks de negatieve berichten in de media heeft hij het in zeer korte tijd weten te verkopen voor een goede prijs. Ik kan deze makelaar aan iedereen aanbevelen.

Een funda gebruiker | 10-02-2023
10

Erg prettige samenwerking met Frank. Begeleiding tijdens de bezichtiging, en de onderhandeling was prima!

Mark van Engelen | 19-08-2022
48 Woningen te koop
5 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars