Inloggen woonportaal
Aankoop

Jouw Atenzijlstra aankoopmakelaar

Een huis koop je hooguit enkele keren in je leven. Daarom is het goed hier de tijd voor te nemen en niet gehaast te werk te gaan. Met onze ervaring, deskundigheid, lokale kennis en proces begeleiding, helpen we je de juiste stappen te nemen.

De 3 stappen naar een succesvolle aankoop

Jouw woonwensen in beeld

Samen kijken we naar jouw woonwensen. Wat voor woning je zoekt, waar je wilt wonen en het budget. We bekijken de haalbaarheid en geven advies. Op basis van het profiel voorzien wij jou als eerste van actuele en passende woningen. Schrijf je vrijblijvend in voor onze zoekservice.

1
Lokale marktkennis

Wij hebben al veel ervaring in de woningmarkt. Alle ontwikkelingen, veranderingen en gebeurtenissen in ons gebied houden wij zorgvuldig bij. Niet meer dan logisch dat wij goed op de hoogte zijn van de effecten hiervan op lokaal niveau.

2
Het beste koopadvies voor jou

De woning van je dromen gevonden en wordt er gevraagd een bod uit te brengen? Wat is dan een reëel bod? Dit kan zowel boven als onder de vraagprijs zijn. Wellicht wil je nog verbouwen, maar doorzie je niet direct de mogelijkheden en gevolgen. Op basis van onze kennis, en een eventuele bouwkundige keuring, kunnen wij veel onzekerheden wegnemen.

3

Dit zeggen
onze klanten

9.3 | 29 stemmen
9.3 | 80 stemmen
9

Altijd heel fijn geschakeld tijdens het hele proces! Bekwame en kwalitatieve makelaars! We raden Atenzijlstra zeker aan.

Dhr. Veth | 10-04-2024
10

Vooraf goed gesprek gehad over de diensten en de werkwijze. Daarom voor Atenzijlstra gekozen en verwachtingen zijn waargemaakt.

Een funda gebruiker | 22-03-2024
10

alsof het familie is.. alles kan. alles wordt opgelost, alles wordt gedaan. wat je wil of nodig hebt er wordt voor gezorgt..

Dhr. Ooteman | 06-02-2024
8

Henk was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Verbeterpunt: we hadden afgesproken vaste dagen en soms werd er nog iets tussendoor gepland of daar niet aan gehouden door bijv een andere dag in te plannen. Maar er was zeker ruimte om dat dan te bespreken.

Een funda gebruiker | 24-01-2024
9

Aandacht voor het huis en de verkopers. Maken ruim de tijd vrij voor bezichtigingen. Niet het snelle gooi en smijtwerk. Goede communicatie.

Een funda gebruiker | 02-11-2023
8

Soepel proces en vakkundig bijgestaan. Een aanrader! Zowel prettig contact gehad met de makelaar als met de kantoormedewerkers.

Een funda gebruiker | 18-10-2023
127 Woningen te koop
12 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
14.321 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars