Inloggen woonportaal
Aankoop

Jouw Atenzijlstra aankoopmakelaar

Een huis koop je hooguit enkele keren in je leven. Daarom is het goed hier de tijd voor te nemen en niet gehaast te werk te gaan. Met onze ervaring, deskundigheid, lokale kennis en proces begeleiding, helpen we je de juiste stappen te nemen.

De 3 stappen naar een succesvolle aankoop

Jouw woonwensen in beeld

Samen kijken we naar jouw woonwensen. Wat voor woning je zoekt, waar je wilt wonen en het budget. We bekijken de haalbaarheid en geven advies. Op basis van het profiel voorzien wij jou als eerste van actuele en passende woningen. Schrijf je vrijblijvend in voor onze zoekservice.

1
Lokale marktkennis

Wij hebben al veel ervaring in de woningmarkt. Alle ontwikkelingen, veranderingen en gebeurtenissen in ons gebied houden wij zorgvuldig bij. Niet meer dan logisch dat wij goed op de hoogte zijn van de effecten hiervan op lokaal niveau.

2
Het beste koopadvies voor jou

De woning van je dromen gevonden en wordt er gevraagd een bod uit te brengen? Wat is dan een reëel bod? Dit kan zowel boven als onder de vraagprijs zijn. Wellicht wil je nog verbouwen, maar doorzie je niet direct de mogelijkheden en gevolgen. Op basis van onze kennis, en een eventuele bouwkundige keuring, kunnen wij veel onzekerheden wegnemen.

3

Dit zeggen
onze klanten

9.3 | 29 stemmen
9.3 | 80 stemmen
10

De makelaars, het voltallige team van Atenzijlstra Makelaars in Vught zijn professionals ten top! Vanuit een constructief doordacht verkoopproces, zetten zij in op een persoonlijke, alerte en verkoop stimulerende benadering: zakelijk, qua social media up-to-date en immer met een personal touch. Als verkopende partij werd ik uitermate goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van lopende ontwikkeling n.a.v. bezichtigingen én de status quo van lokale marktontwikkelingen. Een integer makelaarskantoor, betrokken en klant bewust. Mijn dank is groot.

Dhr. Frank Lemeer | 16-07-2024
9

Goede ervaring met dit makelaarskantoor. Zeer deskundig team. Reageert snel op vragen. Altijd fijn contact gehad.

Mevr. Pijnenburg | 12-07-2024
8

Erg fijn dat er meteen verslag gedaan werd van de bezichtigingen. Zeer attent dat het koopcontract met mijn naam werd uitgebreid omdat ik daarbij ook aanwezig kon zijn. Ik denk dat de foto’s met een moderne inrichting niet echt nodig waren, maar ben erg blij dat het vrij snel gelukt is met verkopen. Dankjulliewel!

Een funda gebruiker | 11-07-2024
10

Mede doordat we tijdens de aankoop van ons huis aan de Johan Frisolaan een goede ervaring hadden met Atenzijlstra hebben we uiteindelijk ook voor Atenzijlstra gekozen bij de verkoop. Frank gaf super advies en nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen (en onwetendheid bij onze 1e verkoop) te luisteren. De communicatie met o.a. hem, Lisa en Astrid was super en we werden regelmatig op de hoogte gehouden via WhatsApp en mail. Ze hebben echt veel zorgen bij ons weggenomen door ook veel uit handen te nemen. Hiervoor duizendmaal dank!

Dhr. van Beers | 10-07-2024
8

Professionele aanpak en prettige contacten waardoor we weloverwogen beslissingen konden nemen. Een aanrader !

Een funda gebruiker | 03-07-2024
10

Wij waren zeer tevreden over de service en het advies van Atenzijlstra Makelaars, vooral over Lisa en Henk. Wij werden altijd zeer snel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en goed geadviseerd over alle processen. Wij kunnen Atenzijlstra Makelaars aanbevelen.

Een funda gebruiker | 03-06-2024
156 Woningen te koop
12 Woningen in verhuur
34 Binnenkort te koop
3234 Verkocht sinds 1999
567 Aangekocht te koop
656 Zoekers bij ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring