Inloggen woonportaal
al het aanbod

Katerstraatje

's-Hertogenbosch
€ 345.000 - € 345.000
4 woningen
va. 62 m2
31 tot 33 m2

Omschrijving

GEHANTEERDE VRAAGPRIJS €345.000 KOSTEN KOPER IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. VOLLEDIG AFBOUW MOGELIJK OP AANVRAAG. In het historische centrum van de stad vinden we het Katerstraatje. Een klein, bijna vergeten straatje tussen de Westwal en de Vughterstraat. Midden in het bruisende & bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch, maar gevrijwaard van de drukte daarvan. Aan het Katerstraatje […]

GEHANTEERDE VRAAGPRIJS €345.000 KOSTEN KOPER IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. VOLLEDIG AFBOUW MOGELIJK OP AANVRAAG.

In het historische centrum van de stad vinden we het Katerstraatje.
Een klein, bijna vergeten straatje tussen de Westwal en de Vughterstraat. Midden in het bruisende & bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch, maar gevrijwaard van de drukte daarvan.

Aan het Katerstraatje zijn vijf nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Zij worden in casco staat aangeboden om de nieuwe eigenaar de gelegenheid te bieden de afwerking geheel naar eigen smaak en inzicht te regelen. Smaken verschillen nu eenmaal en krijgen hier alle ruimte. Ieder kan zijn eigen paleisje realiseren.

INDELING
De woningen zelf hebben een praktische indeling. Entree met toilet en meterkast. Toegang tot de woonkamer met open keuken en trapopgang naar eerste etage. Eerste etage met twee slaapkamers en badkamer en CV kast. Tijdens de bouw / constructie is rekening gehouden met ruimte voor een trap + het creëren van een dakterras (let op, hier dient door koper zelf een vergunning voor aangevraagd te worden).

AFWERKING
Houdt u rekening met de afwerking van de woning naar eigen wens?
Deze woningen worden casco verkocht, wat betekent dat u de volledige vrijheid heeft om de binnenkant naar uw eigen wensen in te richten. Ook kunt u kiezen voor ons afbouw pakket, u kunt dan samen met eigenaar en/of makelaar de afbouw bewerkstelligen. Vraag naar deze voorwaarden!

LOCATIE
Als gezegd: Welkom in het charmante Katerstraatje, gelegen in het bruisende hart van Den Bosch. Hier, te midden van historische straatjes en gezellige winkeltjes, presenteren we met trots vijf prachtige nieuwbouwwoningen.

Vroeger, in de periode van 1909-1910, stonden er op dezelfde plek diverse woningen in het Katerstraatje. Deze werden bewoond door grote gezinnen, voornamelijk arbeiders, slagers, sigarenmakers en een smid. De smid verhuisde later naar de woning ‘Den Bellaert’ aan de Vughterendijk, waarna de woningen werden omgebouwd tot pakhuis en smederij.

Op deze zeer rustige locatie woont u midden in de Bossche binnenstad, met alle gemakken en gezelligheid binnen handbereik, maar geniet u toch van de rust gedurende de dag en nacht. U heeft een overvloed aan winkels, waaronder de AH en Jumbo, evenals talloze restaurants en cafés. De levendige Uilenburg, evenementen zoals Carnaval, Jazz in Duketown, Bourgondisch, Koningsdag en Opera op de Parade, evenals andere gezellige zaken in De Uilenburg, zijn allemaal binnen handbereik.
Daarnaast bevindt u zich ook zo in Vught, met onder andere het centrum en de Ijzerenman, of in Den Bosch Zuid, waar u kunt genieten van de Zuiderplas en het prachtige Bossche Broek voor wandel- en fietsmogelijkheden. Met het pontje bij de Vughterenbrug, het centrale station en de nabijheid van belangrijke snelwegen, heeft u alles binnen enkele minuten bereikbaar, te voet of met de fiets. Diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, sportscholen, sportparken, artsen, tandartsen en het ziekenhuis zijn allemaal binnen handbereik.

De ligging van deze woningen is aan een rustige weg in het centrum, hier vindt u tal van mogelijkheden om van de buitenlucht te genieten. Verken de pittoreske straatjes, bezoek de nabijgelegen parken en ontdek het gezellige Dommelstrandje aan de Westwal, waar buurtgenoten samenkomen om te lezen, te barbecueën en te ontspannen.

Parkeren op de Westwal is mogelijk met een vergunning van de gemeente, die ongeveer €200 per jaar kost. Daarnaast zijn er openbare fietsenstallingen op de Westwal, waar ook fietsen van andere buurtbewoners worden gestald.

Kortom, dit is een geweldige locatie waar u kunt genieten van alle geneugten van de Bourgondische binnenstad, terwijl u de vrijheid heeft om uw eigen droomhuis te creëren.

ENTHOUSIAST?
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in het Katerstraatje, waar historie en moderniteit samenkomen in uw nieuwe thuis.

Project notaris: Huijbregts notarissen, Zuiderparkweg 280, 5216 HE ’s-Hertogenbosch

Woningtypen

Katerstraatje | Tussenwoning
Vanaf €345.000
4 woningen
va. 62m2
Bouwnummer
€ 345.000 k.k.
62m2
3 kamer(s)
Bouwnummer
€ 345.000 k.k.
62m2
3 kamer(s)
Bouwnummer
€ 345.000 k.k.
62m2
3 kamer(s)
Bouwnummer
€ 345.000 k.k.
65m2
3 kamer(s)

Kenmerken

Vraagprijs € 345.000 tot € 345.000
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 62m2 tot 65m2
Perceeloppervlakte 31m2 tot 33m2

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars