Inloggen woonportaal
al het aanbod

W.J. van Ghentstraat 26

5262 CV VUGHT
€ 450.000,-
152 m2
5 kamer(s)
Label C

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN RUIM FAMILIEHUIS IN HET SCHOONVELD Vanuit Engelen is Henk ruim vier jaar geleden verhuisd naar Vught. “Den Bosch – Zuid” noemt hij het wel eens. “Heerlijk om in de rust van een dorp, met alle voorzieningen letterlijk om de hoek te wonen, vlakbij de IJzeren Man, de bossen en in 15 minuten […]

BINNENKIJKEN IN EEN RUIM FAMILIEHUIS IN HET SCHOONVELD

Vanuit Engelen is Henk ruim vier jaar geleden verhuisd naar Vught. “Den Bosch – Zuid” noemt hij het wel eens. “Heerlijk om in de rust van een dorp, met alle voorzieningen letterlijk om de hoek te wonen, vlakbij de IJzeren Man, de bossen en in 15 minuten fietsen ben je in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.”

Bewoners: Henk (53 jaar), Floris (16 jaar) en Madelief (19 jaar)
Waar: W.J. van Ghentstraat 26, vlakbij het Moleneindplein
Soort huis: ruime, uitgebouwde tussenwoning met diepe tuin
Woonoppervlak: 152 m²

“Omdat Madelief nu op kamers woont en Floris klaar is met de middelbare school, wordt de woning ons wel wat te groot. Door mijn werk ben ik niet zo veel thuis en mijn kinderen ook steeds minder.” Opvallend is de grote woonkamer van 13 meter lang en een totale oppervlakte van 47 m² (!). Door de grote aanbouw welke een vorige eigenaar heeft geplaatst, heb je meer dan voldoende plaats om te werken, televisie te kijken of rustig te lezen, ook als iedereen tegelijk thuis is. “Als papa op vrijdag kookt, wordt er gezellig geborreld aan tafel en zetten we de muziek lekker hard. Ideaal, die verbinding met de keuken…”

Floris vertelt enthousiast over zijn eigen, grote kamer waarin hij prima kan gamen, gitaar spelen en met vrienden kan zitten. “Als we de badkamer nog zouden willen vernieuwen, dan hadden we een stukje van mijn kamer afgehaald. Ik heb meer dan genoeg ruimte en kan best wat missen…”. De kleine kamer is groot genoeg voor een bed met kast. “Maar nu we toch voldoende ruimte hebben, staat hier een grote kast met een tafel…”

“Nu de zomer begint hoop ik dat ik geen spijt krijg dat ik de woning verkoop, de tuin biedt zoveel ruimte, zon en privacy. Onder de overkapping is het ook ’s-avonds nog heerlijk zitten en kun je nog even werken. Want hier is stroom, licht en wifi…”

Henk heeft recent nog een aantal punten aan de woning verbeterd zoals de vloer, het stucwerk, het schilderwerk en de tuin. De vorige eigenaar heeft de gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen met draai-kiepramen en HR++ beglazing. “Als we hier nog langer zouden blijven wonen, dan hadden we de keuken en badkamer nog een keertje vernieuwd.”

De woning aan de rechter zijde is onlangs overgedragen aan een nieuwe eigenaar. “Een leuk, jong stel die er na de verbouwing snel zullen gaan wonen. Mensen in de straat zijn vriendelijk en betrokken. Dan is thuiskomen nóg leuker.”

Voor Henk en de kinderen is het tijd voor een volgende stap, maar hij hoopt dat een nieuwe bewoner er zich thuis gaat voelen. Daar twijfelen we van Atenzijlsta geen moment aan!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1956
Energieklasse C
Woonoppervlakte 152
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Ligging hoofdtuin ZUIDWEST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars