Inloggen woonportaal
al het aanbod

Vlasmeersestraat 5

5261 TA VUGHT
€ 550.000,-
135 m2
5 kamer(s)
Label F

Omschrijving

Charmante geschakelde woning, gelegen in het centrum van Vught. Uitermate geschikt pand voor een werkruimte aan huis. De extra werkruimte, separate eetkamer en een ruime multifunctionele ruimte (voorzien van een krachtstroom aansluiting), maken deze woning een zeer praktisch gezinshuis. De woning heeft drie buitenruimtes, namelijk een patio/zijtuin, een achtertuin en een zij-entree met ingang met […]

Charmante geschakelde woning, gelegen in het centrum van Vught. Uitermate geschikt pand voor een werkruimte aan huis. De extra werkruimte, separate eetkamer en een ruime multifunctionele ruimte (voorzien van een krachtstroom aansluiting), maken deze woning een zeer praktisch gezinshuis. De woning heeft drie buitenruimtes, namelijk een patio/zijtuin, een achtertuin en een zij-entree met ingang met afsluitbare poort aan de voorzijde en toegang tot de ruime multifunctionele ruimte.

– Bouwkundig rapport aanwezig!

Begane grond
De entree, met fraaie voordeur voorzien van glas-in-lood raam, biedt toegang tot de hal met meterkast en garderobe. De hal is voorzien van een authentieke granito vloer en biedt toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De lichte woonkamer heeft zowel aan de voor- als de achterzijde flinke raampartijen, welke zorgen voor voldoende daglichttoetreding en een prettig uitzicht op de voor en patio/zijtuin. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houten vloer en een gashaard (nu niet in gebruik). Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en heeft een hoekopstelling met daarnaast nog een los keukenblok. De keuken is uitgerust met een 4 pits- gasstel met afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een heteluchtoven en een vaatwasser. Een verdiepte trapkast biedt hier veel bergruimte. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een tussenportaal met toegangsdeur naar de patio/zijtuin, het toilet en een tweede tussenportaal. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een fonteintje. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie en daglicht. Het tweede portaal biedt toegang tot de badkamer en aansluitend: de eetkamer. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche welke is voorzien van een glazen wand, een wastafelmeubel en een radiator.
De twee portalen en de aansluitende eetkamer zijn voorzien van terra kleurige vloer met vloerverwarming. De eetkamer is zeer licht en openslaande deuren bieden hier toegang tot de patio/zijtuin. Tevens biedt de eetkamer toegang tot een riante multifunctionele ruimte, met hier o.a. de opstelling van de cv-ketel, de omvormer van de zonnepanelen (10x, geplaatst september 2022) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Tevens is hier een krachtstroomaansluiting aanwezig. Een buitendeur geeft hier toegang naar een zijentree, met richting de voorzijde van de woning, met hier een enkele poortdeur. Er is tevens een flinke werkruimte, nu in gebruik als atelier, aan de achterzijde van de woning gelegen, welke via de multifunctionele ruimte toegankelijk is. Er is hier veel daglichtinval door vele ramen en een toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop is voorzien van een airco en biedt toegang tot twee slaapkamers, het toilet en de toegangsdeur naar het platte dak. De ouderslaapkamer met grote dakkapel is gelegen aan de voorzijde van de woning. Een kleine tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De ouderslaapkamer biedt de mogelijkheid, een derde slaapkamer te realiseren door het plaatsen van een extra wand. De gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken.

Zolder
Via een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Buiten
De patio/zijtuin en de achtertuin zijn gelegen op het oosten. Allen deels bestraat en aangelegd met beplanting. Daarnaast heeft de achtertuin toegang tot een overkapping, welke een heerlijk vertoeven biedt. Ook is er een ruime berging gelegen naast de overkapping.

Kenmerken

Bouwjaar 1931
Energieklasse F
Woonoppervlakte 135
Aantal slaapkamers 2
Ligging
in centrum
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars