Inloggen woonportaal
al het aanbod

Smidshof 3

5261 DA VUGHT
€ 275.000,-
76 m2
3 kamer(s)
Label A

Omschrijving

Driekamer appartement, gelegen op de begane grond van het kleinschalige complex Smidshof. Het appartement heeft een berging op de begane grond. Het complex bevindt zich op een steenworp afstand van zowel het centrum van Vught als het station van de NS. Uitvalswegen in de richtingen ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven liggen in de nabije omgeving. INDELING […]

Driekamer appartement, gelegen op de begane grond van het kleinschalige complex Smidshof. Het appartement heeft een berging op de begane grond.

Het complex bevindt zich op een steenworp afstand van zowel het centrum van Vught als het station van de NS. Uitvalswegen in de richtingen ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven liggen in de nabije omgeving.

INDELING
Begane grond
Een centrale entree met trappenhuis, lift, bellentableau en brievenbussen is aanwezig, tevens is de ruime berging hier bereikbaar.

Appartement | Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de hal. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de slaapkamers, de badkamer, een berging en het toilet bereikbaar. Ook is hier de meterkast terug te vinden alsmede een bergkast met daarin de opstelling van de cv-ketel (Remeha). De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld in lichte kleurstellingen en voorzien van een fonteintje.
De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een erker, met hier de eethoek. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De dichte keuken is geplaatst in een rechte opstelling. Naast de boven en onderkasten is de keuken verder voorzien van: een gaskookplaat, afzuigkap, radiator. Vanuit een raam is hier zicht op de straat. Het appartement beschikt over een twee slaapkamer, beide met een laminaatvloer en ramen welke zorgen voor voldoende daglichttoetreding. De badkamer is gedeeltelijk, in lichte kleurstellingen betegeld en met wit sanitair afgewerkt. De badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel, een radiator en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur zijn hier aanwezig.

Algemeen
– Op de begane grond is tevens een persoonlijke berging bereikbaar, welke is voorzien van een lichtpunt en elektra.
– De servicekosten zijn € 102,71,- per maand (incl. gezamenlijk onderhoud/elektra en opstalverzekering)
– In de omgeving van het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Kenmerken

Bouwjaar 1989
Energieklasse A
Woonoppervlakte 76
Aantal slaapkamers 2
Ligging
in centrum
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Bijdrage VVE per maand 102.71

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars