Inloggen woonportaal
al het aanbod

Leeuwerikstraat 25

5262 ZA VUGHT
€ 359.000,-
108 m2
5 kamer(s)
Label C

Omschrijving

Ruime hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuid- westen, berging en achterom. De woning heeft een open keuken, tuingerichte woonkamer, vier slaapkamers op de verdiepingen en is gelegen in een rustige woonstraat, met vrij uitzicht op een speeltuin. Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving – met uitzicht op een speeltuin – en op loopafstand van winkelcentrum Moleneindplein. […]

Ruime hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuid- westen, berging en achterom. De woning heeft een open keuken, tuingerichte woonkamer, vier slaapkamers op de verdiepingen en is gelegen in een rustige woonstraat, met vrij uitzicht op een speeltuin.

Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving – met uitzicht op een speeltuin – en op loopafstand van winkelcentrum Moleneindplein. De woning ligt nabij bosgebied, scholen, openbaar vervoer en de uitvalswegen A2/N65.

INDELING:
Begane grond
Hal met meterkast, trapopgang, trapkast en toilet, toegang tot L-vormige woonkamer. De woonkamer is tuingericht en heeft een raam + deur naar de tuin. De open keuken aan de voorzijde beschikt over een eenvoudig keukenblok en biedt uitzicht op de straat en de speeltuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot badkamer, vaste trap naar de tweede verdieping en drie slaapkamers waarvan één aan de voorzijde is gelegen en twee aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van toilet, ligbad met douchegelegenheid en wastafel.

Tweede verdieping
Voorzolder met opstelling cv-ketel en toegang tot de vierde slaapkamer met een dakraam.

Buiten
De achtertuin is gelegen op het zuid- westen en heeft -door de ligging op de hoek- een zij achterom. De tuin heeft een stenen berging met elektra.

Algemeen
– Voldoende parkeergelegenheid in de straat;
– Notariskeuze (leveringsakte) komt voor verkoper;
– Aanvaarding kan op korte termijn;
– Er zal een artikel opgenomen worden in de koopovereenkomst waaruit blijkt dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
– Er zal een artikel opgenomen worden in de koopovereenkomst waaruit blijkt dat koper bekend is dat het verkochte (en de bijgebouwen) meer dan 20 jaar oud zijn en derhalve de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen

Kenmerken

Bouwjaar 1986
Energieklasse C
Woonoppervlakte 108
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Ligging hoofdtuin ZUIDWEST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars