Inloggen woonportaal
al het aanbod

Gildestraat 13

5262 BW VUGHT
€ 285.000,-
96 m2
5 kamer(s)
Label C

Omschrijving

TE KOOP IN GEDEELTELIJK VERHUURDE STAAT MET LOPENDE HUUROVEREENKOMST! Twee-onder-één kapwoning, thans gesplitst in beneden- en bovenwoning. De woning is gelegen in een rustige straat. De centrale ligging biedt een fijne woonomgeving met op korte afstand diverse winkels, scholen, het NS station en diverse uitvalswegen zoals de A2 en de N65. – Bouwkundig rapport aanwezig! […]

TE KOOP IN GEDEELTELIJK VERHUURDE STAAT MET LOPENDE HUUROVEREENKOMST!

Twee-onder-één kapwoning, thans gesplitst in beneden- en bovenwoning.
De woning is gelegen in een rustige straat. De centrale ligging biedt een fijne woonomgeving met op korte afstand diverse winkels, scholen, het NS station en diverse uitvalswegen zoals de A2 en de N65.

– Bouwkundig rapport aanwezig!

Gezamenlijke entree/hal
De entree/hal met meterkast biedt toegang tot de entree van de benedenwoning, het toilet van de benedenwoning (louter bereikbaar via gezamenlijke entree) en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Benedenwoning | wordt in verhuurde staat verkocht!
Hal met toegang tot doucheruimte en tuingerichte woonkamer met open keuken. Deze ruimte heeft een groot raam en deur naar de tuin. Het keukenblok is in een L-vorm geplaatst. De slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

Bovenwoning | leeg en ontruimd
1e verdieping: de afsluitbare hal biedt toegang tot een woonkamer met open keuken aan de achterzijde van de woning, de ruimte heeft twee raampartijen met zonnescreens. De keuken is voorzien van een koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. De hal biedt verder toegang tot een separaat toilet, de slaapkamer en badkamer met douche en wastafel aan de voorzijde.
2e verdieping: de overloop biedt toegang tot een zolderkamer met kleine dakkapel en dakraam, vaste kast met opstelling cv-ketel en een tweede berging bereikbaar vanuit de overloop.
De dakpannen zijn in 2022 vervangen!

Tuin
De fijne achtertuin, met achterom en berging, is gelegen op het oosten.
De achtertuin is onderdeel van het verhuurde, zijnde de benedenwoning. Dit wil zeggen dat de gebruiker van de bovenwoning geen gebruik kan maken van de achtertuin.
In de huurovereenkomst van de benedenwoning is overeengekomen dat de gebruiker(s) van de bovenwoning het recht hebben om twee fietsen in de berging (achterin de tuin) te stallen en afval te deponeren in de behorende afvalcontainers. De gebruiker van de benedenwoning moet recht van overpad verlenen aan de gebruiker(s) van de bovenwoning om te komen en te gaan naar de berging.

Let op: alleen de bovenverdieping is te bezichtigen! 

DE NAVOLGENDE ARTIKELEN WORDEN OPGENOMEN IN DE KOOPAKTE:
– Feitelijk gebruik woning niet door verkoper;
– De woning is niet officieel gesplitst;
– Ouderdomsclausule, koper is ermee bekend dat de woning meer dan 40 jaar oud is;
– Asbestclausule;
– De verkoper zal de woning in gedeeltelijk verhuurde staat overdragen aan koper;
– De bestaande huurovereenkomst voor de onzelfstandige woonruimte op de begane grond, loopt voor onbepaalde tijd en wordt overgenomen door koper;
– Let op! Voor het aanvragen van een financiering van een (gedeeltelijk) verhuurde woning gelden specifieke regels!

Kenmerken

Bouwjaar 1980
Energieklasse C
Woonoppervlakte 96
Aantal slaapkamers 3
Ligging
in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Ligging hoofdtuin OOST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring