Inloggen woonportaal
al het aanbod

Eikendonck 125

5261 BN VUGHT
€ 80.000,-
61 m2
2 kamer(s)
Label F

Omschrijving

Twee kamer appartement gelegen op de twaalfde verdieping van Servicecomplex Eikendonk, met balkon op het Zuiden. Wonen in Servicecomplex Eikendonck betekent veilig en comfortabel wonen voor ouderen met veel luxe en privacy in een appartement met volledig eigendomsrecht. De bewoners en personeel hechten hoge waarde aan sociale controle en samenhang. Het complex beschikt over diverse […]

Twee kamer appartement gelegen op de twaalfde verdieping van Servicecomplex Eikendonk, met balkon op het Zuiden.

Wonen in Servicecomplex Eikendonck betekent veilig en comfortabel wonen voor ouderen met veel luxe en privacy in een appartement met volledig eigendomsrecht. De bewoners en personeel hechten hoge waarde aan sociale controle en samenhang. Het complex beschikt over diverse faciliteiten. Op de begane grond bevindt zich de entree met een afgesloten portaal inclusief brievenbussen en bellentableau. Tevens zijn er een lounge, bridge- en biljartkamer, gratis wifi en eet-/tuinzaal. Er is een prachtige, besloten en bovendien zonnige tuin met diverse zitjes en een broeikas.

INDELING
Begane grond
De centrale entree van Eikendonck bevindt zich op de begane grond. Middels een afgesloten portaal met hier de receptie/ontvangst, de brievenbussen en een bellentableau is er toegang tot een royale gemeenschappelijke hal.

Appartement | Twaalfde verdieping
De entree biedt toegang tot de hal met videofooninstallatie, een doorgeefkast ten behoeve van de maaltijden, de woonkamer, de keuken (U-vormige opstelling) en het toilet. De woonkamer heeft toegang tot het balkon (zuiden) en de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een raampartij met een prachtig uitzicht op de omgeving. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer, welke is uitgerust met een douchecabine, een wastafel en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine is hier aanwezig.

BUITEN
Balkon/ gemeenschappelijke tuin
Het balkon is gelegen op het Zuiden en biedt een weids uitzicht op de omgeving. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer.

Bij het complex behoort een gezamenlijk binnenterrein met diverse terrassen en diverse groenpartijen (landschapstuin). Het binnenterrein is alleen toegankelijk voor de bewoners van het complex. De tuin wordt keurig onderhouden door de Vereniging van Eigenaars.

Berging
De berging en wijnkast, waarover elk appartement beschikt, zijn met de lift te bereiken en bevinden zich in de kelder van het complex. Tevens is daar een gemeenschappelijke fietsenstalling.

SERVICECOMPLEX EIKENDONCK
Het markante Eikendonck ligt in de wijk De Heun in het geliefde Vught-Noord, met het Vughtse centrum om de hoek. Vught staat bekend als ‘groene gemeente’ met de vele natuurgebieden zoals Het Bossche Broek (waar Eikendonck op uitkijkt), de Vughtse Heide en de IJzeren Man. Daarnaast heeft Vught vele voorzieningen op het gebied van winkels, horeca, cultuur, historie en recreatie. Vught ligt aan de A2 en A65 en heeft een NS Station aan de lijn Utrecht – Eindhoven en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (bushalte voor de deur).

Alle bewoners betalen maandelijks een bedrag aan servicekosten voor o.a. onderhoud (ook tuin) schoonmaak en verzekering van het gebouw, liftonderhoud en gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes zoals: entree en receptie; lounge; tuin; terras; biljartkamer; eet-/tuinzaal.

Kenmerken

Bouwjaar 1969
Energieklasse F
Woonoppervlakte 61
Aantal slaapkamers 1
Ligging
vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars