Inloggen woonportaal
al het aanbod

Eikendonck 117

5261 BN VUGHT
€ 425.000,-
120 m2
3 kamer(s)
Label F

Omschrijving

Driekamer- hoek appartement met balkon en grote ramenpartijen op het zuid-oosten. Het appartement ligt op de elfde verdieping met een prachtig uitzicht over Het Bossche Broek en zicht op de Sint Jan. Er is een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Wonen in Servicecomplex Eikendonck betekent veilig en comfortabel wonen voor ouderen met veel luxe […]

Driekamer- hoek appartement met balkon en grote ramenpartijen op het zuid-oosten. Het appartement ligt op de elfde verdieping met een prachtig uitzicht over Het Bossche Broek en zicht op de Sint Jan. Er is een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Wonen in Servicecomplex Eikendonck betekent veilig en comfortabel wonen voor ouderen met veel luxe en privacy in een appartement met volledig eigendomsrecht. De bewoners en personeel hechten hoge waarde aan sociale controle en samenhang. Het complex beschikt over diverse faciliteiten. Op de begane grond bevindt zich de entree met een afgesloten portaal inclusief brievenbussen en bellentableau. Tevens zijn er een lounge, bridge- en biljartkamer, gratis wifi en eet-/tuinzaal. Er is een prachtige, besloten en bovendien zonnige tuin met diverse zitjes en een broeikas.

INDELING
Begane grond
De centrale entree van Eikendonck bevindt zich op de begane grond. Middels een afgesloten portaal met hier de receptie/ontvangst, de brievenbussen en een bellentableau is er toegang tot een royale gemeenschappelijke hal.

Appartement | Elfde verdieping
De entree biedt toegang tot de hal met videofooninstallatie, een doorgeefkast ten behoeve van de maaltijden, de woonkamer, de slaapkamer en een tussenportaal. Het tussenportaal biedt toegang tot de garderobe, de keuken en het toilet. De woonkamer bestaat uit een zit- en eetgedeelte en een werk-/televisiekamer. De diverse raampartijen zorgen hier voor volop natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht over zowel ‘s-Hertogenbosch, de groene omgeving en Vught. Twee separate deuren bieden toegang tot het balkon, wat rondom het appartement ligt en meerdere terrassen heeft. De keuken heeft een U-vormige opstelling. De slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en een raampartij met wederom een prachtig uitzicht op de omgeving. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer, welke is uitgerust met een douchecabine, een wastafel, een toilet (sanibroyeur) en een radiator. Tevens is hier de aansluiting ten behoeve van de wasmachine aanwezig.

BUITEN
Balkon/ gemeenschappelijke tuin
Het balkon ligt rondom het appartement en heeft aan de oost- en zuidzijde een zitgedeelte. Vanaf het balkon is er een weids uitzicht op de omgeving. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer middels twee separate deuren.

Bij het complex behoort een gezamenlijk binnenterrein met diverse terrassen en diverse groenpartijen (landschapstuin). Het binnenterrein is alleen toegankelijk voor de bewoners van het complex. De tuin wordt keurig onderhouden door de Vereniging van Eigenaars.

Berging
De berging en wijnkast, waarover elk appartement beschikt, zijn met de lift te bereiken en bevinden zich in de kelder van het complex. Tevens is daar een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Parkeerplaats
In de parkeergarage behoort een privé parkeerplaats (persoonlijk recht) tot het appartement.

SERVICECOMPLEX EIKENDONCK
Het markante Eikendonck ligt in de wijk De Heun in het geliefde Vught-Noord, met het Vughtse centrum om de hoek. Vught staat bekend als ‘groene gemeente’ met de vele natuurgebieden zoals Het Bossche Broek (waar Eikendonck op uitkijkt), de Vughtse Heide en de IJzeren Man. Daarnaast heeft Vught vele voorzieningen op het gebied van winkels, horeca, cultuur, historie en recreatie. Vught ligt aan de A2 en A65 en heeft een NS Station aan de lijn Utrecht – Eindhoven en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (bushalte voor de deur).

Alle bewoners betalen maandelijks een bedrag aan servicekosten voor o.a. onderhoud (ook tuin) schoonmaak en verzekering van het gebouw, liftonderhoud en gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes zoals: entree en receptie; lounge; tuin; terras; biljartkamer; eet-/tuinzaal.

Kenmerken

Bouwjaar 1969
Energieklasse F
Woonoppervlakte 120
Aantal slaapkamers 1
Ligging
vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
op afgesloten terrein
Bijdrage VVE per maand 815

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars