Inloggen woonportaal
al het aanbod

Deken van Oss-straat 7

5261 BK VUGHT
€ 550.000,-
148 m2
5 kamer(s)
Label C

Omschrijving

Charmante jaren 30′ tussenwoning aan de Deken van Oss-straat in Vught. Het betreft een erfgoedwoning met een overvloed aan ruimte, waarbij de historische uitstraling behouden is gebleven. De woning beschikt over een royale kelder van ca. 47 m2 en op de begane grond bevindt zich o.a. de voormalige woonkamer en suite, de keuken en een […]

Charmante jaren 30′ tussenwoning aan de Deken van Oss-straat in Vught. Het betreft een erfgoedwoning met een overvloed aan ruimte, waarbij de historische uitstraling behouden is gebleven. De woning beschikt over een royale kelder van ca. 47 m2 en op de begane grond bevindt zich o.a. de voormalige woonkamer en suite, de keuken en een berging. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich een ruime vierde slaapkamer en een bergruimte, welke op zijn beurt toegang biedt tot een bergvliering. De woning vraagt om modernisering om aan de eisen van het moderne leven te voldoen. Dit biedt u de unieke kans om de aanwezige ruimtes aan te passen naar uw eigen wensen.

De Deken van Oss-straat grenst aan het bijzondere Mariaplein, welke in 1932 is ontworpen door architect Kropholler. Hierbij zijn deze woningen gebouwd in combinatie met een kerk, een patronaatsgebouw en een klooster, dit maakt deze woningen zo gewild. Op korte afstand liggen het centrum van Vught en ‘s-Hertogenbosch, natuurgebieden Bossche Broek, de Vughtse Heide, een kinderopvang en diverse basis- en middelbare scholen.

– Bouwkundig rapport aanwezig.

INDELING
Begane grond
De entree biedt toegang tot een portaal met meterkast, garderobe en de brievenbus. Vanuit hier is er toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, het toilet, de verdiepte kelder en de keuken. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een vast toilet en een fonteintje. Een bijzonder kenmerk van deze woning is de ruime kelder (ca. 47 m2), welke zich uitstrekt over de volle lengte van de woonkamer. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden en zou o.a. kunnen dienen als opslag of na een eventuele verbouwing: als kantoorruimte of atelier. De voormalige en suite woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin en is voorzien van een vast wandmeubel met o.a. kastruimte. De keuken is in een rechte opstelling en biedt volop bergruimte in zowel onder- als bovenkasten. De keuken is uitgerust met een 5 pits gasstel met afzuigkap, een magnetron en een oven. Bovendien is er vanuit de keuken toegang tot de achtertuin en een aangrenzende berging, waar zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur bevinden.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers, een badkamer, een bergkast en de trapopgang naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde, beide zijn voorzien van een wastafel. Een derde slaapkamer en badkamer zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet, een inloopdouche, een wastafel en een radiator. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig.

Tweede verdieping
De vaste trapopgang biedt toegang tot de overloop. Deze verdieping biedt een ruime vierde slaapkamer met dakkapel en een wastafel, welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Aangrenzend aan deze ruimte, bevindt zich een bergkast met de opstelling van de cv-ketel (Nefit..). Aan de voorzijde is er tevens toegang tot een bergruimte met dakraam. In deze bergruimte bevindt zich een houten trap, welke toegang biedt tot een royale bergvliering.

Buiten
De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van borders met beplanting en bestrating.

Bijzonderheden
– Monumentaal pand
– Deze woonhuizen werden in 1933-1934 gebouwd op het voormalige bedrijfsterrein van de machinefabriek Grasso. Hierdoor is er een aantekening gemaakt op basis van Art. 55 van de Wet Bodembescherming. Huidige situatie is niet gevaarlijk en goedgekeurd door de gemeente en provincie.

Kenmerken

Bouwjaar 1934
Energieklasse C
Woonoppervlakte 148
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Ligging hoofdtuin NOORDWEST
Bijdrage VVE per maand 0

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars