Inloggen woonportaal
al het aanbod

Bisschop Zwijsenplein 29

5262 JL VUGHT
€ 419.000,-
140 m2
6 kamer(s)
Label E

Omschrijving

Ruime HOEK woning met ruime achtertuin op het westen, berging en achterom. De woning heeft een doorzon woonkamer; dichte keuken; vier slaapkamers + badkamer op de eerste verdieping en een vijfde slaapkamer + wasruimte op de tweede verdieping. Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving, met vrij uitzicht over het Bisschop Zwijsenplein in woonwijk De Baarzen. Op korte […]

Ruime HOEK woning met ruime achtertuin op het westen, berging en achterom. De woning heeft een doorzon woonkamer; dichte keuken; vier slaapkamers + badkamer op de eerste verdieping en een vijfde slaapkamer + wasruimte op de tweede verdieping.

Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving, met vrij uitzicht over het Bisschop Zwijsenplein in woonwijk De Baarzen. Op korte afstand van supermarkt, scholen, het Moleneindplein, openbaar vervoer, bosgebied en de uitvalswegen A2/N65.

INDELING:
Begane grond
Vestibule met meterkast, toegang tot de hal. In de hal zijn het toilet, de trapopgang, trapkast, keuken en woonkamer te bereiken. De doorzon woonkamer heeft twee grote raampartijen met aan de voorzijde vrij uitzicht over het Bisschop Zwijsenplein en aan de achterzijde een raam + deur naar de achtertuin. De dichte keuken aan de achterzijde biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot badkamer, vaste trap naar de tweede verdieping en vier slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad met doucheplaats en wastafel.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot bergruimte, vijfde slaapkamer en cv-/wasruimte.
De cv-/wasruimte (met dakkapel) biedt plaats aan de was apparatuur en de cv-ketel (Intergas, 2022).
De vijfde slaapkamer is ruim van opzet en heeft een dakkapel aan de achterzijde.

Buiten
De ruime achtertuin met stenen berging (voorzien van elektra) is gelegen op het westen en is tevens bereikbaar via de poort aan de zijkant van de woning. De tuin is grotendeels bestraat en voorzien van planten borders.

Algemeen
– Notariskeuze (leveringsakte) komt voor verkoper;
– Aanvaarding kan op korte termijn;
– Er zal een artikel opgenomen worden in de koopovereenkomst waaruit blijkt dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
– Er zal een artikel opgenomen worden in de koopovereenkomst waaruit blijkt dat koper bekend is dat het verkochte (en de bijgebouwen) meer dan 50 jaar oud zijn en derhalve de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan die voor nieuwere woningen;
– Er zal een asbest clausule worden opgenomen;
– De woning is te moderniseren;
– Er is geen lijst van zaken aanwezig;
– Er is geen door verkoper ingevulde vragenlijst aanwezig.

Kenmerken

Bouwjaar 1969
Energieklasse E
Woonoppervlakte 140
Aantal slaapkamers 5
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, op eigen terrein
Ligging hoofdtuin WEST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring