Inloggen woonportaal
al het aanbod

Hezelaar 7

5271 SK SINT-MICHIELSGESTEL
€ 695.000,-
141 m2
6 kamer(s)
Label E

Omschrijving

Op unieke locatie, in buitengebied gelegen, twee-onder-een kapwoning, op ruim perceel (1.852 m2) met royaal bijgebouw ingericht als garage, werkplaats en gastenverblijf/mantelzorgwoning. Het geheel biedt volop mogelijkheden, maar dient gemoderniseerd te worden. Gelegen in het buitengebied ‘Hezelaar’, aan een bestemmingsverkeer straat op korte afstand van het vernieuwde centrum van Sint Michielsgestel met diverse winkels, supermarkt […]

Op unieke locatie, in buitengebied gelegen, twee-onder-een kapwoning, op ruim perceel (1.852 m2) met royaal bijgebouw ingericht als garage, werkplaats en gastenverblijf/mantelzorgwoning. Het geheel biedt volop mogelijkheden, maar dient gemoderniseerd te worden.

Gelegen in het buitengebied ‘Hezelaar’, aan een bestemmingsverkeer straat op korte afstand van het vernieuwde centrum van Sint Michielsgestel met diverse winkels, supermarkt en gezellige horeca.
Sint Michielsgestel is gunstig gelegen ten opzichte van ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Schijndel, diverse sportfaciliteiten, golfclub De Dommel, diverse uitvalswegen en natuurgebieden.

– Bouwkundig rapport aanwezig!

INDELING
Begane grond
De entree biedt toegang tot de hal, met meterkast, vaste kast, trapopgang naar verdieping, verdiepte trapkast en de woonkamer. De L-vormige woonkamer is licht door de grote raampartijen en biedt een vrij uitzicht over het weiland aan de voorzijde én de groen ingerichte zij-tuin / weiland. Via de woonkamer is de keuken bereikbaar. In de dichte keuken is een L-vormig keukenblok opgesteld voorzien van diverse apparatuur. Via het raam is er zicht op het overdekte terras, achter het woonhuis. Via de keuken is het portaal bereikbaar, met opstelling cv-ketel, toegang tot het toilet en de buitendeur naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, een wasruimte en een portaal met dakraam en vaste trap naar de tweede verdieping. Beide slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van zijraam + kastenwand. De badkamer is voorzien van dakkapel, toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbare overloop met kastenwand en dakraam. Vanuit hier is de derde slaapkamer, met dakraam, bereikbaar.

Buiten
Het ruime perceel is bereikbaar via een oprit voorzien van elektrische poort. Het perceel is ingericht met o.a. een wei/grasland, volwassen begroeiing, ruime diversiteit aan beplanting (kastanjeboom, eikenboom, notenboom) en een tuinhuis/overkapping voor tuinspullen. Achter het woonhuis ligt een overdekt terras.

Bijgebouw
Het bijgebouw bestaat uit een garage, werkplaats met verdieping en een gastenverblijf/mantelzorgwoning.
– De garage bevindt zich in het meest rechtse deel van het bijgebouw, is bereikbaar via openslaande garagedeuren en biedt plaats aan meerdere voertuigen. De garage is voorzien van elektra en een loopdeur biedt toegang tot de aangrenzende werkplaats.
– De werkplaats bevindt zich in het midden van het bijgebouw en is eveneens via openslaande (elektrische) deuren bereikbaar. De ruimte is voorzien van verwarming, elektra, water en een uitstortgootsteen. Ook de (tweede) cv-ketel t.b.v. het gastenverblijf is in deze ruimte opgesteld. Ook in dit gedeelte is het mogelijk een voertuig te stallen. Boven dit gedeelte is via een vaste trap ook een bergzolder bereikbaar (ca. 15m2 met stahoogte).
– Het gastenverblijf / mantelzorgwoning is gelegen aan de linkerzijde van het bijgebouw.
De ruimte is ingedeeld met een keuken voorzien van eenvoudig keukenblok, portaal met toilet/badkamer/berging, slaapkamer en een woonkamer. Het geheel dient gerenoveerd te worden.

Kenmerken

Bouwjaar 1964
Energieklasse E
Woonoppervlakte 141
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom
Parkeerfaciliteiten
op eigen terrein
Bijdrage VVE per maand 0

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars