Inloggen woonportaal
al het aanbod

Zuid Willemsvaart 124C

5211 PB 'S-HERTOGENBOSCH
€ 595.000,-
94 m2
3 kamer(s)
Label A+

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN LUXE APPARTEMENT IN RANDJE BINNENSTAD Waar: Zuid Willemsvaart 124C, ’s-Hertogenbosch Bewoners: Nadine en Paul Soort huis: luxe afgewerkt appartement in het centrum Woonoppervlak: 94 m² Bouwjaar: 2012 Toen Nadine bijna vijf jaar geleden de kans kreeg dit appartement van bekenden te kopen hoefde ze niet lang na te denken. “Een lotje uit […]

BINNENKIJKEN IN EEN LUXE APPARTEMENT IN RANDJE BINNENSTAD

Waar: Zuid Willemsvaart 124C, ’s-Hertogenbosch
Bewoners: Nadine en Paul
Soort huis: luxe afgewerkt appartement in het centrum
Woonoppervlak: 94 m²
Bouwjaar: 2012

Toen Nadine bijna vijf jaar geleden de kans kreeg dit appartement van bekenden te kopen hoefde ze niet lang na te denken. “Een lotje uit de loterij! De ruimte, de ligging en vooral ook de afwerking is perfect. Ik kon er zo in en dat heb ik ook gedaan!” Inmiddels is Paul bij haar gaan wonen en dat beviel ze beiden uitstekend! Nu ze hun eerste kindje verwachten maken ze de stap naar een mooie woning met tuin. En dus is dit de kans voor een ander om hier te gaan wonen.

Nadine vertelt dat veel mensen hier vanaf het begin wonen en niet zomaar verhuizen. Dat geeft wel aan hoe prettig het hier woont. Het hele complex wordt erg goed onderhouden en is optimaal geïsoleerd. “Eerlijk gezegd zet ik de verwarming nooit aan, zelfs in de winter niet! Het is hier gewoon nooit koud. De energierekening is dus behoorlijk laag.” Paul vult aan: “En niet omdat we nooit thuis zijn hoor! Ik werk zelfs een paar dagen per week vanuit huis. Het is hier heerlijk rustig dus ik zit hier echt prima.”

Maar nog enthousiaster vertelt hij over het plekje buiten: de loggia. “Het is hier zo fijn zitten! Een licht en zonnig plekje. En in de zomer kijk je naar de bootjes die langs varen. Erg gezellig.” Nadine laat zien dat de schuifpui bijna helemaal open kan. Dit verlengt de kamer en geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. Volgens Paul is dit ideaal als ze een huis vol bezoek hebben.

Dit appartement ligt uitstekend als je graag in de binnenstad komt. Je loopt de brug over en je bent in het centrum om vervolgens ook weer fijn in alle rust thuis te komen. En dat terwijl je hier in de parkeergarage je eigen parkeerplaats hebt en erg makkelijk een parkeervergunning krijgt.

Nadine en Paul zullen het wonen in de stad best gaan missen maar ze kijken uit naar hun nieuwe huis. Ze zijn benieuwd wie hier met net zoveel plezier zal gaan wonen. Veel hoeven ze in elk geval niet te doen want het is hier perfect afgewerkt en onderhouden. Dus dozen uitpakken en heerlijk wonen!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra Makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 2012
Energieklasse A+
Woonoppervlakte 94
Aantal slaapkamers 2
Ligging
aan water, in centrum, vrij uitzicht, aan vaarwater
Parkeerfaciliteiten
parkeergarage, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 143

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring