Inloggen woonportaal
al het aanbod

Willemspoort 340

5223 WX 'S-HERTOGENBOSCH
€ 465.000,-
84 m2
3 kamer(s)
Label A

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN HEERLIJK APPARTEMENT IN WILLEMSPOORT Bewoners: Kees en Ina Waar: Willemspoort 340, ‘s-Hertogenbosch Soort huis: 3-kamer appartement Woonoppervlak: 84 m² Vanuit het Paleiskwartier zijn Kees en Ina 5 jaar geleden verhuisd naar dit splinternieuwe appartement in Willemspoort. “Zo dicht bij de stad wonen beviel ons goed en het voordeel van nieuwbouw was dat […]

BINNENKIJKEN IN EEN HEERLIJK APPARTEMENT IN WILLEMSPOORT

Bewoners: Kees en Ina
Waar: Willemspoort 340, ‘s-Hertogenbosch
Soort huis: 3-kamer appartement
Woonoppervlak: 84 m²

Vanuit het Paleiskwartier zijn Kees en Ina 5 jaar geleden verhuisd naar dit splinternieuwe appartement in Willemspoort. “Zo dicht bij de stad wonen beviel ons goed en het voordeel van nieuwbouw was dat we alles meteen naar onze wensen konden maken. Die kans hebben we dus meteen gegrepen.” Zij zijn nu toe aan wonen buiten de stad, in het groen maar zijn zich bewust dat ze zo’n nieuw, modern en uitstekend afgewerkt appartement niet zo makkelijk terug zullen krijgen. “Het liefst hadden we dit appartement opgepakt en mee genomen!”

Dat begrijpen we wel! Binnen valt meteen het weidse uitzicht over het natuurgebied Het Gement op. De woonkamer en keuken (of eigenlijk alle kamers) hebben veel ramen: kamerbreed en kamerhoog dus heerlijk licht! “Het is heerlijk om zoveel licht hier binnen te hebben. En in de zomer kunnen de screens naar beneden. Ideaal.” Die screens worden trouwens bediend via het Slim wonen systeem van Busch Jaeger, net als de verlichting en verwarming.

“Wij hebben tussen de keuken en de woonkamer een klein wandje laten plaatsen. Hierdoor is er een fijne afscheiding en plek voor een eettafel aan de keukenkant en de tv aan de andere kant, terwijl de kamer nog heel ruimtelijk aanvoelt. Omdat ik veel thuis werkte, hebben we de tweede slaapkamer gedeeltelijk bij de woonkamer getrokken. En met de schuifdeuren dicht kon ik hier ook fijn rustig werken” zegt Kees.

Wonen in Willemspoort is duurzaam en comfortabel, met de binnenstad op loopafstand en de uitvalswegen naar alle richtingen vlakbij. “We pakken graag de fiets of lopen naar de stad.” Ook met de overige bewoners / buren is het fijn wonen. “Eén keer per jaar wordt een borrel met de buren georganiseerd. Dit is altijd heel gezellig.”

Kees en Ina maken de stap naar een fijne nieuwe plek. Maar hopen dat hun huis een nieuw thuis zal worden voor nieuwe bewoners. Daar twijfelen wij van Atenzijlstra makelaars geen seconde aan!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 2017
Energieklasse A
Woonoppervlakte 84
Aantal slaapkamers 2
Ligging
vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
op eigen terrein
Ligging hoofdtuin ZUID
Bijdrage VVE per maand 158.02

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring