Inloggen woonportaal
al het aanbod

Willem Barentszstraat 76

5223 HM 'S-HERTOGENBOSCH
€ 295.000,-
87 m2
4 kamer(s)
Label E

Omschrijving

Ruim 4-kamer hoekappartement (maisonnette, gelegen op de derde en vierde verdieping) met o.a. lichte woonkamer, breed balkon op het zuid- oosten, drie slaapkamers en een extra berging op de begane grond. Nagenoeg het gehele appartement is voorzien kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het appartement heeft een gunstige ligging in woonwijk De Schutskamp, met winkelcentrum ‘de […]

Ruim 4-kamer hoekappartement (maisonnette, gelegen op de derde en vierde verdieping) met o.a. lichte woonkamer, breed balkon op het zuid- oosten, drie slaapkamers en een extra berging op de begane grond. Nagenoeg het gehele appartement is voorzien kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Het appartement heeft een gunstige ligging in woonwijk De Schutskamp, met winkelcentrum ‘de Helftheuvelpassage’ op een steenworp afstand. Op fietsafstand bevinden zich diverse mooie parken en natuurgebieden de Gement en Het Bossche Broek. Het NS station en de levendige binnenstad bevinden zich op 10 minuten fietsafstand. Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A59, A2 en A65.De auto kan je hier nog vrij parkeren en toch woon je op loopafstand van het centrum!

INDELING
Begane grond
De entree biedt toegang tot de gezamenlijke hal met brievenbussen en bellentableau. De ontvangsthal biedt tevens toegang tot de trappartij van het gebouw en de persoonlijke bergingen.

Derde verdieping | Woonverdieping
De ruime hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken, het toilet, een bergkast en de trapopgang naar de slaap verdieping. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een staand toilet en een fonteintje. De lichte woonkamer biedt toegang tot het brede balkon, gelegen op het zuid- oosten. De dichte keuken, gelegen aan de galerijzijde, beschikt over een eenvoudig keukenblok, een boiler en biedt toegang tot een bergkast.

Vierde verdieping | Slaapverdieping
De overloop leidt naar drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een vaste kast. De twee overige slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een wastafel en een inloopdouche.

Bijzonderheden:
– Geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen;
– Privé berging op de begane grond;
– Dankzij ligging op zonzijde, licht appartement;
– De maandelijkse bijdrage (exclusief voorschot stookkosten) aan de Vereniging van Eigenaren is begroot op
circa € 168,39,–. Dit is onder andere inclusief schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimte, klein onderhoud, reservering groot onderhoud, opstalverzekering etc.
– Als voorschot voor de stookkosten wordt een bedrag van circa € 60,37,– per maand betaald.

De woning wordt in opdracht van een vereffenaar te koop aangeboden. Hierbij zijn bijzondere voorwaarden van toepassing waarbij de reguliere aansprakelijkheid van verkoper is uitgesloten.

Kenmerken

Bouwjaar 1962
Energieklasse E
Woonoppervlakte 87
Aantal slaapkamers 3
Ligging
in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Bijdrage VVE per maand 168.39

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring