Inloggen woonportaal
al het aanbod

Vergiliuslaan 72

5216 CX 'S-HERTOGENBOSCH
€ 340.000,-
97 m2
3 kamer(s)
Label E

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN RUIM APPARTEMENT IN DEN BOSCH ZUID MET FANTASTISCH UITZICHT Graag laten we dit ruime en lichte appartement zien op de 13e verdieping van de Baseldonck aan de Vergiliuslaan. Een appartement dat klaar is voor nieuwe bewoners die hier een fijn thuis van maken. En die hier, net als de vorige bewoner, met […]

BINNENKIJKEN IN EEN RUIM APPARTEMENT IN DEN BOSCH ZUID MET FANTASTISCH UITZICHT

Graag laten we dit ruime en lichte appartement zien op de 13e verdieping van de Baseldonck aan de Vergiliuslaan. Een appartement dat klaar is voor nieuwe bewoners die hier een fijn thuis van maken. En die hier, net als de vorige bewoner, met veel plezier zullen wonen en van de ruimte, licht en het uitzicht zullen genieten!

Waar: Vergiliuslaan 72, ’s-Hertogenbosch Zuid
Soort huis: appartement met 2 (mogelijk 3) slaapkamers
Woonoppervlak: 97 m²
Bouwjaar: 1977
Bijzonderheden: geweldig uitzicht en een ideale locatie

Voor wie ’s-Hertogenbosch kent hoeven we niet uit te leggen waarom hier wonen zo gewild is. De binnenstad en winkelcentrum zijn op loopafstand, je loopt zó het Bossche Broek in en met de auto rijd je binnen een paar minuten op de A2. Dit appartementengebouw ligt aan de rand van de Zuiderplas, heeft een lift en voldoende parkeerplekken voor de deur. Een parkeervergunning kost je € 47,00 per jaar en krijg je zonder wachttijd.

Kom binnen en zie de mogelijkheden van deze woning. De woonkamer (ruim 36 m²) met houten vloer kijkt weids uit over Den Bosch Zuid en de Pettelaarse Schans. Die houten vloer ligt overigens door de hele woning en met een goede opknapbeurt is deze weer helemaal als nieuw. De zon schijnt hier heerlijk de hele ochtend de woonkamer in en ook op het balkon kun je van de ochtendzon én het uitzicht genieten. De open keuken mag vernieuwd worden maar heeft een heel praktische indeling en plek vanuit de woon-/ eetkamer.

Aan de andere kant van het appartement liggen de twee grote slaapkamers (25 m² en 12 m²). Voorheen waren dit drie slaapkamers en dit kan ook vrij eenvoudig weer worden teruggebracht. Vanuit deze slaapkamers heb je ook nog een heerlijk balkon! Uiteraard met net zo’n prachtig uitzicht maar nu op het Bossche Broek én de middag- en avondzon.

Zie jij de mogelijkheden van dit appartement en wil je ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak via Atenzijlstra Makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1977
Energieklasse E
Woonoppervlakte 97
Aantal slaapkamers 2
Ligging
aan water, aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 242.91

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars