Inloggen woonportaal
al het aanbod

van Noremborghstraat 119

5212 NC 'S-HERTOGENBOSCH
€ 399.000,-
97 m2
3 kamer(s)
Label B

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN HEEL RUIME BOVENWONING IN DE MUNTEL Waar: Van Noremborghstraat 119, de Muntel Soort huis: ruime en sfeervolle bovenwoning Woonoppervlak: 97 m² Bouwjaar: 1925 Energielabel: B Slaapkamers: 2 (mogelijk 3) Bijzonderheden: dicht bij de stad, goed parkeren Al bijna 10 jaar geleden kocht Tjerk deze bovenwoning. De ruimte en sfeer van de woning […]

BINNENKIJKEN IN EEN HEEL RUIME BOVENWONING IN DE MUNTEL

Waar: Van Noremborghstraat 119, de Muntel
Soort huis: ruime en sfeervolle bovenwoning
Woonoppervlak: 97 m²
Bouwjaar: 1925
Energielabel: B
Slaapkamers: 2 (mogelijk 3)
Bijzonderheden: dicht bij de stad, goed parkeren

Al bijna 10 jaar geleden kocht Tjerk deze bovenwoning. De ruimte en sfeer van de woning en de gezellige wijk De Muntel bevielen hem direct uitstekend. Hij voelde zich er meteen thuis. “Het is heerlijk om zo dicht bij de binnenstad te wonen maar toch de voordelen van het wonen in zo’n leuk en gewild buurtje te hebben. Een supermarkt om de hoek en diverse restaurantjes lekker kunt eten of gewoon afhalen. En parkeren kan hier gewoon met een parkeervergunning waar je niet op hoeft te wachten!”

Al zoveel jaar woongeluk en ook geluk in de liefde! Inmiddels woont ook zijn vrouw Shintya hier met veel plezier. Samen willen ze nu op zoek naar een volgende stap: een woning met tuin. “We hopen dat nieuwe bewoners zich hier net zo thuis voelen als wij dat altijd gedaan hebben.”

Hier thuis komen betekent eerst het prachtige trappenportaal beklimmen. Dit is onlangs nog door de gezamenlijke eigenaars van de V.v.E. opnieuw geschilderd en ziet er heel mooi uit met de zwarte trap en de authentieke glas in lood ramen. De eigenaars hebben goed contact met elkaar en alles wordt goed onderhouden. “Waar we toch ook wel heel blij mee zijn is het nieuwe sedumdak dat we onlangs hebben laten aanleggen. Een investering die zich zeker gaat terug verdienen en zorgt voor een goede isolatie.”

“Wat we hier binnen zo fijn vinden is de ruime woonkamer. De zithoek met schouw en openslaande deuren naar ons balkonnetje is licht en sfeervol. ’s-Zomers is het heel fijn om de deuren open te zetten en in het zonnetje een kop koffie te drinken!” Tjerk werkt veel vanuit huis en hoewel hij heel goed op de studeerkamer kan werken zit hij het liefst aan de eettafel. “Gewoon.. omdat het hier zo lekker zit!”

Dat hier twee ruime slaapkamers zijn is een groot voordeel. De werkkamer achter de keuken wordt nu gebruikt als opslag en wasruimte, maar zou prima als werkkamer ingezet kunnen worden. Genoeg ruimte dus hier in dit appartement!

Voor Tjerk en Shintya is het tijd voor een volgende stap naar een groter huis. Maar hopen dat nieuwe bewoners hier met net zo veel plezier zullen gaan wonen. Daar twijfelen wij van Atenzijlstra Makelaars geen seconde aan!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak via Atenzijlstra Makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1925
Energieklasse B
Woonoppervlakte 97
Aantal slaapkamers 2
Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 75

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars