Inloggen woonportaal
al het aanbod

Sonneveld 17

5211 GS 'S-HERTOGENBOSCH
€ 595.000,-
118 m2
4 kamer(s)
Label C

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN PRACHTIG APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD Daan en Robert zijn nog maar net komen wonen op één van de mooiste plekjes van de binnenstad. De vele grote kamers, de prachtige stijlkenmerken maar vooral de locatie maakte hen enthousiast. “We kwamen vanuit Amsterdam naar ’s-Hertogenbosch toe en deze woning pakte ons direct. De binnenstad […]

BINNENKIJKEN IN EEN PRACHTIG APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD

Daan en Robert zijn nog maar net komen wonen op één van de mooiste plekjes van de binnenstad. De vele grote kamers, de prachtige stijlkenmerken maar vooral de locatie maakte hen enthousiast.
“We kwamen vanuit Amsterdam naar ’s-Hertogenbosch toe en deze woning pakte ons direct. De binnenstad ligt aan je voeten en tegelijk kijk je prachtig weg over het Bossche Broek. En dan die ruimte hier in huis…!”

Bewoners: Daan (67 jaar) en Robert (66 jaar)
Waar: Sonneveld 17, binnenstad ’s-Hertogenbosch / einde Vughterstraat
Soort huis: gemoderniseerd 4-kamerappartement met balkon
Woonoppervlak: 118 m²

“Onverwacht hebben wij een appartement gevonden dat nóg meer aan onze wensen voldoet en gaan we met pijn in ons hart weg uit dit mooie en ruime jaren dertig appartement.” De vele ruime kamers van deze woning zullen Daan en Robert zeker gaan missen maar dit is een kans die ze maar één keer krijgen. “Nog voor we hier gingen wonen in 2021, hebben we een flink aantal zaken vernieuwd. Toevallig gelijk met het trappenhuis welke door de vereniging van eigenaars volledig is gerestaureerd.” Zo zijn ook de installaties van de woning helemaal toekomstbestendig gemaakt. “En afgelopen week hebben we nog een groot deel van de beglazing vervangen met hoogwaardig-isolerend glas (HR++). Voor een woning van deze leeftijd beschikken we dan toch maar even over een label C (!)”

In de woonkamer van meer dan 41 m² is het heerlijk. Door de grote ramen heb je prachtig zicht op de Bossche Broek, het pas opnieuw ingerichte Wilhelminaplein en heb je altijd meer dan voldoende inval van licht. En omdat de schouw de kamer in tweeën deelt, kan de één aan tafel even werken en de ander gerust tv kijken. “Als ik even rust wil, dan ga ik en de studeerkamer zitten en heb ik van niemand last.” zegt Daan.

De drie slaapkamers, met respectievelijk 19 m², 10 m² en 10 m², zijn met recht royaal te noemen. “De tweede hebben we nu als kledingkamer in gebruik maar onze eigen slaapkamer biedt hiervoor natuurlijk meer dan voldoende ruimte. Eigenlijk best wel luxe…”
De keuken die van alle gemakken is voorzien, ervaart Robert als heel fijn. “En als de één kookt, kunnen anderen prima even aanschuiven met een wijntje. Wel zo gezellig…”

“O ja, ook belangrijk: We hebben echt heel leuk contact met de bewoners hier in het trappenhuis én andere bewoners van het naastgelegen trappenhuis. Bij mooi weer spelen we voor de deur graag Jeu de Boules. Die baan is met de herinrichting van het Wilhelminaplein ontstaan. Vrijdagmiddag gaan we vaak even spelen, hartstikke leuk!”

Robert en Daan gaan naar hun volgende woning nabij vrienden en hopen dat nieuwe bewoners hun mooie woning ook zo gaan waarderen. Nu twijfelen wij van Atenzijlstra makelaars daar geen moment aan…

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1938
Energieklasse C
Woonoppervlakte 118
Aantal slaapkamers 3
Ligging
aan park, aan drukke weg, in centrum, vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 175

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars