Inloggen woonportaal
al het aanbod

Parcivalring 251

5221 LE 'S-HERTOGENBOSCH
€ 395.000,-
95 m2
4 kamer(s)
Label A

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN RUIM APPARTEMENT IN DE HAVERLEIJ Gerrit en Antoinette zijn bijna 7 jaar geleden komen wonen in Slot Haverleij. De ruimte in het appartement en het fantastische uitzicht pakte Antoinette direct. “We zijn een groot deel van het jaar in Spanje maar telkens als we weer terugkomen, dan is het thuiskomen en blijf […]

BINNENKIJKEN IN EEN RUIM APPARTEMENT IN DE HAVERLEIJ

Gerrit en Antoinette zijn bijna 7 jaar geleden komen wonen in Slot Haverleij. De ruimte in het appartement en het fantastische uitzicht pakte Antoinette direct. “We zijn een groot deel van het jaar in Spanje maar telkens als we weer terugkomen, dan is het thuiskomen en blijf ik kijken naar het prachtige uitzicht op de Henriëttewaard. En wat je hier vindt, vind je nergens: aan de ene kant een heerlijke woonomgeving met alle voorzieningen en aan de andere kant prachtig uitzicht op het water en heel veel natuur…”

Bewoners: Gerrit (69 jaar) en Antoinette (62 jaar)
Waar: Parcivalring 251, Slot Haverleij
Soort huis: gemoderniseerd appartement met zonnig balkon
Woonoppervlak: 95 m²

“Omdat we van origine uit Sint-Michielsgestel komen en daar onze familie en vrienden wonen, gaan we toch weer terug. Maar we kunnen ons huis helaas niet meenemen. Want zo’n uitzicht krijgen we nooit meer terug en in 2019 hebben we alles in de woning nog vernieuwd…” Zo is de indeling verbeterd, de keuken, de badkamer, het toilet vernieuwd en zijn de wanden mooi glad gestuukt. Het huis voldoet nu weer aan alle eisen van modern wonen met luxe.

In de woonkamer en keuken van meer dan 50 m² (!) is het heerlijk. Zo kun je aan de tafel bij de mooie keuken lekker met vrienden zitten of, in de hoek van de woonkamer, geniet je van een film, zonder dat je last hebt van anderen. “En als je even apart wil zitten, achter je computer, dan is de studeerkamer een uitkomst” vult Gerrit aan. “Je kunt er prima werken en bellen zonder te worden gestoord.”

Hoewel ze voor een terrasje maar naar de Golfbaan hoeven te lopen of met 20 minuten naar de stad fietsen, zijn Gerrit en Antoinette heel blij met hun ruime balkon. “Hier heb je de hele dag zon. In het vroege voorjaar zit je hier beschut en je pakt zo een drankje uit de keuken.”

Antoinette vertelt enthousiast over de sfeer in het slot en alle voorzieningen die hier vlakbij zijn. “In de diverse kastelen zijn buurtverenigingen actief en iedereen zegt elkaar hier vriendelijk gedag. De sportvelden en supermarkt Plus ligt hier op 5 minuten fietsen afstand.”
En niet onbelangrijk: Je woont hier veilig. Zo rijd je met je auto de beveiligde parkeergarage in en kun je binnendoor, met de lift naar je woning. Dus als het regent, dan heb je ook geen paraplu nodig…

Gerrit en Antoinette gaan weer terug naar hun roots, maar hopen dat hun huis een nieuw thuis zal worden voor nieuwe bewoners. Daar twijfelen wij van Atenzijlstra makelaars geen seconde aan!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 2006
Energieklasse A
Woonoppervlakte 95
Aantal slaapkamers 2
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
parkeergarage
Bijdrage VVE per maand 195.29

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars