Inloggen woonportaal
al het aanbod

Parcivalring 150

5221 LS 'S-HERTOGENBOSCH
€ 460.000,-
141 m2
5 kamer(s)
Label A

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN PERFECT AFGEWERKTE TUSSENWONING IN ENGELEN Bewoners: Anita en Menso en hun drie dochters Waar: Parcivalring 150, Slot Haverleij Soort huis: tussenwoning met zonnige tuin Bijzonderheden: luxe en strakke afwerking, dakterras, vloerverwarming, uitstekend onderhouden Zo’n 18 jaar geleden kochten Anita en Menso dit fijne huis aan de Parcivalring. Toen nog zonder kinderen maar […]

BINNENKIJKEN IN EEN PERFECT AFGEWERKTE TUSSENWONING IN ENGELEN

Bewoners: Anita en Menso en hun drie dochters
Waar: Parcivalring 150, Slot Haverleij
Soort huis: tussenwoning met zonnige tuin
Bijzonderheden: luxe en strakke afwerking, dakterras, vloerverwarming, uitstekend onderhouden

Zo’n 18 jaar geleden kochten Anita en Menso dit fijne huis aan de Parcivalring. Toen nog zonder kinderen maar inmiddels zijn ze drie dochters rijker. Wonen in de Haverleij is wonen in een veilige en sociaal sterke omgeving waar de kinderen naar school kunnen lopen en heerlijk buiten kunnen spelen. Er is zoveel natuur om je heen en toch heb je een supermarkt, school, kinderopvang, sportvelden en een mooie golfbaan op loopafstand.

Menso: “ Eigenlijk wonen we hier nog altijd heerlijk in dit huis en ook deze omgeving! Maar nu de meisjes groter worden en wij veel thuis werken merken we dat we het huis aan het ontgroeien zijn. Vandaar dat we de kans op een nieuwe woning in de Haverleij hebben aangegrepen. Een maatje groter maar dezelfde fijne omgeving.”

Deze tussenwoning is met oog voor detail afgewerkt. Anita vertelt over het wandmeubel met gashaard dat ze hebben laten maken en nog altijd erg blij mee zijn. We begrijpen wat ze bedoelt, deze eyecatcher met aansluiting voor een televisie, planken en inbouwverlichting siert de woonkamer. Anita vervolgt: “De keuken is heerlijk licht en compleet. Helemaal wit en daardoor past hij perfect bij de rest van ons huis en inrichting. Deze stijl hebben we boven doorgevoerd op de slaapkamers en badkamer: modern, strak en licht.”

Menso laat de zolder zien: “Voorheen sliepen de twee oudsten bij elkaar op zolder maar nu is hier het domein van alleen onze oudste dochter. Het is een fijne eigen plek met dakterras waar ze graag wat uurtjes met haar vriendinnen doorbrengt.”

Ze laten ons tenslotte de tuin zien waar hun dochters lekker op de loungebank zitten te spelen. “Het is een fijne en zonnige tuin waar we graag zitten! En het is natuurlijk heel praktisch om een achterom en grote berging te hebben voor onze kinderen bij het buitenspelen en uit school komen. Voor onszelf eigenlijk ook!”

Dit leuke gezin maakt de stap naar een nieuwe woning hier vlakbij maar gaan ervan uit dat nieuwe bewoners hier met net zoveel plezier zullen wonen als zij hebben gedaan! Wil je hier binnenkijken? Dat kan. Maak een afspraak via Atenzijlstra makelaars!

Kenmerken

Bouwjaar 2003
Energieklasse A
Woonoppervlakte 141
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Ligging hoofdtuin ZUIDOOST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring