Inloggen woonportaal
al het aanbod

Orthenseweg 3

5212 EA 'S-HERTOGENBOSCH
€ 310.000,-
100 m2
4 kamer(s)
Label G

Omschrijving

VEEL RUIMTE – MOOIE LICHTINVAL – GEWILDE LOCATIE – EIGEN INDELING KIEZEN RUIME BOVENWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN DE VLIERT De Vliert is een wijk waar veel mensen willen wonen. En dat snappen we want het is op loopafstand van de stad terwijl je de voordelen van een woonwijk hebt. Neem bijvoorbeeld het kunnen parkeren […]

VEEL RUIMTE – MOOIE LICHTINVAL – GEWILDE LOCATIE – EIGEN INDELING KIEZEN

RUIME BOVENWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN DE VLIERT

De Vliert is een wijk waar veel mensen willen wonen. En dat snappen we want het is op loopafstand van de stad terwijl je de voordelen van een woonwijk hebt. Neem bijvoorbeeld het kunnen parkeren met een parkeervergunning waar je niet op hoeft te wachten, en winkels, scholen, speelveldjes, twee NS-stations in de buurt.

Deze bovenwoning is praktisch boven de wijkbistro Chez Minée dus in het weekend zul je wel eens verse broodjes en croissantjes ruiken! Steek de Diezebrug over en je zit in het centrum van ’s-Hertogenbosch of op een van de terrassen of podia op de Tramkade.

Zie jij al wat een prachtige plek dit wordt? Bel ons gerust en we laten graag meer zien. Hier is nog wel een investering voor nodig. Houd hier rekening mee als je de woning wilt komen bezichtigen. Met een verbouwbudget van circa € 150.000,- heb je een volledig gemoderniseerde woning die helemaal van deze tijd en duurzaam is.

Indeling
De eerste verdieping heeft een grote overloop, keuken, w.c. en een ruime en lichte woonkamer met een balkon aan de achterzijde.
Een verdieping hoger zijn drie slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer. De kleine slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een balkon.

Bijzonderheden
– projectnotaris is van Eeten notarissen te ‘s-Hertogenbosch
– kluswoning
– gewilde locatie in de Muntel / de Vliert
– ruimte en licht
– V.v.E. bijdrage € 90,34 per maand (2021)
– woonoppervlakte 100 m²

Kenmerken

Bouwjaar 1943
Energieklasse G
Woonoppervlakte 100
Aantal slaapkamers 3
Ligging
in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 90.34

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars