Inloggen woonportaal
al het aanbod

Mgr. Diepenstraat 30

5212 BV 'S-HERTOGENBOSCH
€ 850.000,-
126 m2
3 kamer(s)
Label A+

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN LUXE AMAZONE APPARTEMENT Waar: Mgr. Diepenstraat 30, Muntel ’s-Hertogenbosch Bewoners: Elly en Gert (en geregeld een kleinkind te logeren) Soort huis: luxe appartement met fantastisch uitzicht Woonoppervlak: 126 m² Bouwjaar: 2013 Elly en Gert houden van huizen. En ze houden van huizen mooi maken en inrichten. Ze hebben daarom al meerdere woningen […]

BINNENKIJKEN IN EEN LUXE AMAZONE APPARTEMENT

Waar: Mgr. Diepenstraat 30, Muntel ’s-Hertogenbosch
Bewoners: Elly en Gert (en geregeld een kleinkind te logeren)
Soort huis: luxe appartement met fantastisch uitzicht
Woonoppervlak: 126 m²
Bouwjaar: 2013

Elly en Gert houden van huizen. En ze houden van huizen mooi maken en inrichten. Ze hebben daarom al meerdere woningen gekocht en verbouwd in hun leven. Zo ook dit prachtige appartement in een van de Amazones: tot in de puntjes uitgedacht en afgewerkt. Toch begint het weer te kriebelen en gaan ze graag een nieuw project aan. Want daar krijgen ze nou eenmaal energie van! En dus is hier jouw kans om op dit gewilde plekje te gaan wonen.

De Amazones zijn een welbekende eyecatcher in ’s-Hertogenbosch. Het is niet voor niks dat de architecte Liesbeth van der Pol hiervoor de publieksprijs voor het mooiste Bossche gebouw heeft gewonnen. Mooi van buiten maar ook van binnen. Toen Elly en Gert dit appartement zo’n 10 jaar geleden kochten hebben ze de indeling helemaal naar hun eigen wensen laten maken. En bij de inrichting hebben ze gekozen voor kwaliteit en op de details gelet. Zo zijn veel kasten op maat gemaakt en is elk hoekje slim én mooi benut. “Het is hier zo comfortabel wonen en het gevoel van ruimte, rust en luxe voelt gewoon heerlijk.”

Elly vertelt enthousiast hoe je bij binnenkomst via de hal direct getrokken wordt om door te lopen naar de woonkamer. Want daar zie je wat dit appartement zo uniek maakt: het balkon met vrij uitzicht over de IJzeren vrouw, het park eromheen en de wijk de Muntel. Gert voegt er aan toe dat je ook in de woonkamer bijna rondom uitzicht hebt. Én zon, want ’s ochtends schijnt deze via de keuken naar binnen en ’s middags staat hij aan de andere kant van de kamer. Heerlijk dat licht! Heel fijn is ook dat de screens en vloerkoeling ervoor zorgen dat het ook in de zomer binnen aangenaam blijft.

Er zijn eigenlijk heel veel bijzonderheden die het vermelden waard zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld de waterontharder, de gietvloer die doorloopt in de loggia, de glazen wand in de loggia die gedeeltelijk open kan en de luxe badkamer nog niet genoemd. We laten je graag al die details zien en het gevoel en uitzicht ervaren. Voor de huidige bewoners is het tijd voor een nieuwe uitdaging maar ze zijn benieuwd wie hier met net zoveel plezier zal gaan wonen.

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra Makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 2013
Energieklasse A+
Woonoppervlakte 126
Aantal slaapkamers 2
Ligging
aan park, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Parkeerfaciliteiten
parkeergarage
Bijdrage VVE per maand 258.45

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars