Inloggen woonportaal
al het aanbod

Maaslandstraat 35

5211 VE 'S-HERTOGENBOSCH
€ 895.000,-
136 m2
4 kamer(s)
Label E

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN PRACHTIG HUIS OP ‘T ZAND Vanuit Vught zijn Mariska en Bart bijna 8 jaar geleden verhuisd naar ’t Zand, aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. “Het is hier echt fijn wonen, je hebt hier alle voordelen van de binnenstad maar niet de nadelen. Zo kun je je auto prima parkeren, […]

BINNENKIJKEN IN EEN PRACHTIG HUIS OP ‘T ZAND

Vanuit Vught zijn Mariska en Bart bijna 8 jaar geleden verhuisd naar ’t Zand, aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. “Het is hier echt fijn wonen, je hebt hier alle voordelen van de binnenstad maar niet de nadelen. Zo kun je je auto prima parkeren, spring je zo op de trein en loop of fiets je zo naar de stad of de Tramkade.”

Bewoners: Bart (54 jaar) en Mariska (51 jaar)
Waar: Maaslandstraat 3 en 5, Kop van ‘t Zand
Soort huis: beneden- en bovenwoning met binnenplaats en dakterrassen
Woonoppervlak: 136 m²

“Omdat we in de toekomst minder vaak thuis zullen zijn en meer in het buitenland, verhuizen we naar een kleinere woning. Maar we willen wel in de buurt blijven, want het wonen zo dicht bij het sfeervolle centrum is heerlijk.”

Mariska vertelt hoe Bart en zij zelf alles in de woning hebben verbeterd. En hoe! Menig aannemer kan er nog van leren. Alles is vernieuwd met respect voor de karakteristieke kenmerken. De woning verkeert nu in topconditie en ademt een perfecte sfeer. “Met heel veel liefde, geduld en tijd hebben we elk plekje van dit huis onder onze handen gehad.”

Alles aan deze woning is bijzonder. Mariska en Bart hebben goed begrepen hoe je sfeer en rust in een huis kunt brengen. Dat begint al bij de benedenverdieping. Bart vertelt: “Omdat deze ruimte een eigen entree heeft, is het heel goed mogelijk om het te gebruiken als een zelfstandig gastenverblijf, bedrijf aan huis of om er een aparte woning van te maken. Hier heb je alles voor handen zoals sanitair en de mogelijkheid voor een kleine keuken of pantry. Uiteindelijk was het ook oorspronkelijk een zelfstandige woning. Wij gebruiken het als een fijne woonkamer met een haard. Heerlijk om een film te kijken of een boek te lezen.”

O ja, vanuit hier is ook de grote kelder te bereiken. Deze is stahoog, droog en prima voor opslag (van wijn bijvoorbeeld?).

Op de eerste verdieping zit je heel gezellig in de grote woonkeuken. Ook hier weer de warmte van een kachel en het comfort van een luxe keuken. En die grote tafel is vaak aanleiding voor de mooiste verhalen. “Hier komen we vaak met de familie en vrienden bijeen, eten we samen, drinken een borrel, kijken een wedstrijd op tv…”

Mariska: “Dit huis heeft geen standaard indeling. Zo is er tussen de beneden- en de eerste verdieping een kamer die prima als slaapkamer kan worden gebruikt. Maar boven is echt onze eigen verdieping. De grote slaapkamer met het vrijstaande bad voelt zo luxe! En daar hebben we ook onze badkamer met tweepersoons douche. Echt heerlijk…!”

Wat een groot voordeel is van deze stadswoning is dat er voldoende plek is om buiten te zitten. “Hiervoor hebben we gewoon keuze! Beneden op de patio is het heel fijn op warme zomerdagen. Maar natuurlijk zitten we het allerliefst op het ’tussenterras’ of ons grote en zonnige dakterras! Met privacy en zicht over de hele wijk voelt dit ‘on top of the city!’ Voor wie hier een buitenkeukentje wil maken: de water en elektra-aansluiting zit er al.”

Mariska en Bart hopen dat nieuwe bewoners hier net zo fijn zullen wonen als zij doen. Wij van Atenzijlstra makelaars weten dat wel zeker!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1905
Energieklasse E
Woonoppervlakte 136
Aantal slaapkamers 2
Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Ligging hoofdtuin WEST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars