Inloggen woonportaal
al het aanbod

Koningsweg 47C

5211 BG 'S-HERTOGENBOSCH
€ 565.000,-
133 m2
5 kamer(s)
Label C

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN DE MOOIE BOVENWONING AAN DE KONINGSWEG Alweer 24 jaar geleden is Frank in deze ruime bovenwoning gaan wonen. Voor Frank bekend terrein omdat hij in z’n jeugd in de woning beneden heeft gewoond. “Het ideale van de Koningsweg is dat je wel alle voordelen van de stad hebt maar niet de nadelen. Zo […]

BINNENKIJKEN IN DE MOOIE BOVENWONING AAN DE KONINGSWEG

Alweer 24 jaar geleden is Frank in deze ruime bovenwoning gaan wonen. Voor Frank bekend terrein omdat hij in z’n jeugd in de woning beneden heeft gewoond. “Het ideale van de Koningsweg is dat je wel alle voordelen van de stad hebt maar niet de nadelen. Zo kun je hier prima parkeren en kijk je achter uit op het groen van de tuinen.” Marga vult aan: “Maar aan de voorzijde is het sinds de herindeling van de Koningsweg ook heel mooi geworden. En hier wonen allemaal leuke mensen, het contact is heel goed…”

Bewoners: Frank (61 jaar), Marga (58 jaar) en soms de kleinkinderen
Waar: Koningsweg 47 C in ‘s-Hertogenbosch
Soort huis: dubbel bovenhuis
Woonoppervlak: 133 m²

“Omdat de moeder van Frank niet meer beneden woont en ik mijn praktijk graag op de begane grond wil vestigen, zetten we nu de stap om naar een huis waar we dit prima kunnen realiseren” zegt Marga. “Maar een harde voorwaarde hierbij is wel dat we in de buurt blijven van deze zijde van de binnenstad” zeggen ze met een lach, “het is zo leuk om hier de deur uit te stappen en binnen enkele minuten de gezelligheid in te lopen…”

Los van de ligging is het fijne van de woning de ruimte en de vele kamers. En hoe: De woonkamer-en-suite is 39 m² groot en 3,50 meter hoog. Op de slaapverdieping beschik je over drie slaapkamers waarvan de twee grootste ook echt groot zijn met 19- en 17 m². “Wat veel mensen in de omgeving gedaan hebben, is dat ze de keuken en de studeerkamer bij de woonkamer hebben getrokken. Dan wordt de beleving van de ruimte nog groter…” En als je dit wilt doen, dan heeft Atenzlijstra wel de contacten om dit goed te laten uitvoeren.

De woning is goed onderhouden en beschikt over een energielabel C. Frank verwacht dat een nieuwe bewoner een aantal zaken wel zal willen moderniseren. “Ik hoop dan wel ze het mooie stucwerk, de paneeldeuren en de schouwen van zwart marmer zullen behouden! Anders neem ik deze graag mee…”

Voor Marga en Frank is het tijd voor een volgende stap naar een huis waar ze kunnen beschikken over een eigen praktijkruimte. Ze hopen dat hun huis ook voor de nieuwe bewoners zo’n fijn thuis zal worden als voor hen. Wij van Atenzijlstra makelaars weten dit wel zeker!…

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1912
Energieklasse C
Woonoppervlakte 133
Aantal slaapkamers 4
Ligging
in centrum, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 50

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars