Inloggen woonportaal
al het aanbod

Hondsdraf 15

5236 RG 'S-HERTOGENBOSCH
€ 580.000,-
191 m2
5 kamer(s)
Label A++

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN ENERGIEVRIENDELIJK FAMILIEHUIS IN EMPEL (7.000 KwH EIGEN STROOM!) Waar: Hondsdraf 15, Empel Soort huis: comfortabele “watervilla” Woonoppervlak: 191 m² Bijzonderheden: zonnepanelen voor 7.000 kWh, eigen laadpaal, energielabel A++ Levering: tussen nu en maart 2024, dus voldoende tijd om je eigen huis te verkopen. Christiaan en Yvonne zijn ruim 19 jaar geleden verhuisd naar […]

BINNENKIJKEN IN EEN ENERGIEVRIENDELIJK FAMILIEHUIS IN EMPEL (7.000 KwH EIGEN STROOM!)

Waar: Hondsdraf 15, Empel
Soort huis: comfortabele “watervilla”
Woonoppervlak: 191 m²
Bijzonderheden: zonnepanelen voor 7.000 kWh, eigen laadpaal, energielabel A++
Levering: tussen nu en maart 2024, dus voldoende tijd om je eigen huis te verkopen.

Christiaan en Yvonne zijn ruim 19 jaar geleden verhuisd naar Empel. Ze hebben deze “watervilla” vanaf tekening gekocht en hebben er al die tijd met veel plezier gewoond. Eerst nog met twee van hun kinderen en nu komen er ook kleinkinderen over de vloer. Nu ze richting hun pensioen gaan vinden ze het fijner om iets minder groot te wonen en hebben ze een mooi appartement met een prachtig uitzicht gekocht. Dus verkopen ze dit mooie familiehuis. We vertellen je graag hoe het is om hier te wonen!

Eigenlijk ervaar je dat al zodra je de woning binnen stapt. Die ruimte en het licht, de enorme raampartijen… dat verwacht je eigenlijk niet als je nog bij de voordeur staat. De woonkeuken met een grote eettafel nodigt uit om heerlijk te koken, borrelen of gezellig wat spelletjes te doen met vrienden en de kinderen! Zin om lekker op de bank te zitten en tv te kijken of een boek te lezen? Dan zit je een paar treden lager bij de haard uitstekend!

Christiaan vertelt over de recente aanpassingen die ze nog hebben gedaan: een nieuwe badkamer, nieuwe wc, rolluiken op de slaapkamer én de zonnepanelen die maar liefst ruim 7.000 kWh opbrengen. Nu wordt een groot deel hiervan gebruikt voor het opladen van de elektrische auto voor de deur. In deze tijd zal iedere bewoner erg blij zijn met deze panelen! Sowieso is het een heel energievriendelijke woning. Dat A++ label is er natuurlijk niet voor niets.

Boven is het niet anders: ruimte en licht op de enorme overloop! Yvonne: “Er zijn mensen die een deel van de overloop hebben gebruikt om een extra slaapkamer te maken. Wij hadden dit niet nodig en vonden juist dit ruimtelijke gevoel heerlijk!” Toch zijn de slaapkamers allesbehalve klein. En ook de badkamer met een extra grote inloopdouche is ruim.

Yvonne vertelt over wonen in Empel wat ze goed is bevallen. Je bent snel voor een wandeling in de uiterwaarden van de Maas of het Kanaalpark, echt een heel mooi buitengebied in alle seizoenen.

Zeker ook voor gezinnen met kinderen is het hier fijn wonen. “Je kunt je kinderen hier prima buiten laten spelen en naar vriendjes en school laten lopen of fietsen. Empel is een veilige en sociale omgeving.” Maar liefst drie basisscholen / kindcentra, voetbal-, tennis- en muziekvereniging heeft Empel. En hoewel je voor boodschappen binnen 5-10 minuten in een van de winkelcentra in Den Bosch of Rosmalen bent, kun je voor de dagelijkse boodschappen ook naar de Plus.

Voor Yvonne en Christiaan is het tijd voor een volgende stap naar een appartement. Maar hopen dat hun huis een nieuw thuis zal worden voor nieuwe bewoners. Daar twijfelen wij van Atenzijlstra makelaars geen seconde aan!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 2002
Energieklasse A++
Woonoppervlakte 191
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, op eigen terrein

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars