Inloggen woonportaal
al het aanbod

Geldersedam 79

5212 RD 'S-HERTOGENBOSCH
€ 450.000,-
114 m2
4 kamer(s)
Label C

Omschrijving

BINNENKIJKEN IN EEN RUIME BOVENWONING NABIJ HET CENTRUM Ruim drie jaar geleden is Alex hier neergestreken. Dat de locatie hem zo goed zou bevallen, had Alex toen nog niet verwacht. Aan de voorzijde kijk je uit op veel groen en in no-time ben je in de binnenstad. En dan de woning zelf: Ideaal met de […]

BINNENKIJKEN IN EEN RUIME BOVENWONING NABIJ HET CENTRUM

Ruim drie jaar geleden is Alex hier neergestreken. Dat de locatie hem zo goed zou bevallen, had Alex toen nog niet verwacht. Aan de voorzijde kijk je uit op veel groen en in no-time ben je in de binnenstad. En dan de woning zelf: Ideaal met de vele slaapkamers en ook nog een grote zolder…

Bewoners: Alex (29 jaar)
Waar: Geldersedam 79, De Muntel / Vliert
Soort huis: bovenwoning met vier slaapkamers en een balkon
Woonoppervlak: 114 m²

“Omdat ik nu in het buitenland ga wonen en werken, bied ik m’n woning te koop aan. Wel met enig pijn in het hart want het is hier echt heel fijn wonen. Zo heb ik hier wel alle voordelen van de stad maar niet de nadelen. Er wonen leuke mensen in de wijk, het is er rustig en je kunt je auto er makkelijk parkeren, wel met een vergunning, maar deze krijg je zonder wachttijd. Alle voorzieningen zoals een supermarkt, andere winkels, het centraal station en eventueel ook scholen, liggen om de hoek. Ik doe alles lopend of op de fiets…” vertelt Alex.

Eén van de bijzondere punten van dit appartement is de ruimte. Verreweg de meeste appartementen in deze prijsklasse beschikken maar over twee slaapkamers. Terwijl dit een volwaardige woning is met veel kamers. Ideaal voor als je wilt thuiswerken of als je kinderen hebt.

Niet alleen mooi maar ook heel fijn is de kamer-en-suite. “Als je nog wilt bellen en de ander kijkt televisie, dan schuif je even de deuren dicht en kun je ongestoord je gang gaan…”

Recent is het dak van de woning nog nagekeken waarbij de schoorstenen zijn voorzien van nieuwe loodslabben en de nokvorsten opnieuw zijn aangebracht. Op de slaapverdieping zijn de kozijnen vernieuwd met optimaal isolerend glas (HR++). En de cv-ketel is dit jaar nog vervangen.

Voor Alex is het tijd voor een volgende stap naar het buitenland. Maar hoopt dat zijn woning een nieuw thuis zal worden voor nieuwe bewoners. Daar twijfelen wij van Atenzijlstra makelaars geen moment aan!

Ook binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met Atenzijlstra makelaars.

Kenmerken

Bouwjaar 1935
Energieklasse C
Woonoppervlakte 114
Aantal slaapkamers 4
Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bijdrage VVE per maand 76

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars