Inloggen woonportaal
al het aanbod

Jachterf 8

5262 LT VUGHT
€ 1.750,- per maand
152 m2
5 kamer(s)
Label C

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met geschakelde (voormalige) garage en oprit. De woning heeft een slaapkamer, badkamer en werkkamer op de begane grond wat het een ‘levensloopbestendige’ woning maakt. Tevens heeft de woning op de eerste verdieping nog twee slaapkamers en een tweede badkamer. Gelegen in een rustig woonerf, nabij bebost gebied en uitvalswegen, op loopafstand van winkelcentrum […]

Vrijstaand woonhuis met geschakelde (voormalige) garage en oprit. De woning heeft een slaapkamer, badkamer en werkkamer op de begane grond wat het een ‘levensloopbestendige’ woning maakt. Tevens heeft de woning op de eerste verdieping nog twee slaapkamers en een tweede badkamer. Gelegen in een rustig woonerf, nabij bebost gebied en uitvalswegen, op loopafstand van winkelcentrum Moleneind.

INDELING
Begane grond
Entree met meterkast, garderobe, toilet en toegang tot de woonkamer, werkkamer en trapopgang naar de 1e verdieping. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een toiletblok, fonteintje en raam. De werkkamer aan de voorzijde (voormalige garage) heeft een vaste kastenwand en toegang tot een zeer ruime berging. in deze ruimte staan tevens de wasapparatuur en cv-ketel opgesteld.
De royale woonkamer heeft 2 zijramen en aan de achterzijde een schuifpui met toegang tot de tuin. Er ligt een marmeren vloer met vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van behang en het plafond van fijn stucwerk. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken aan de voorzijde, een verdiepte trapkast en de slaapkamer.
De dichte keuken is geheel betegeld en voorzien van 2 keukenblokken in een rechte opstelling met composiet aanrechtblad, een ingebouwde kastenwand en de volgende apparatuur: combi magnetron/oven, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap.
De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, een grote kastenwand en heeft middels een deur toegang tot de tuin. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, toilet, wastafel, radiator, douche en een lichtkoepel.

1e verdieping
De overloop is ruim en biedt toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Beide kamers hebben een vaste wastafel en zijn voorzien van vloerbedekking. Zowel op de overloop als in de slaapkamers is achter de knieschotten bergruimte gecreëerd. De tweede badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, douche en raam voor natuurlijke ventilatie.

Buiten
De tuin biedt veel privacy door het achtergelegen bebost gebied. De tuin is fraai aangelegd met verschillende terrassen en borders. De houten berging is voorzien van elektra.

Bijzonderheden
– De woning heeft aan de voorzijde op de begane grond zonnescreens
– De woning beschikt over kunststof kozijnen met draai/kiepramen
– De woning en de tuin zijn rolstoelvriendelijk aangelegd (zonder drempels en brede doorgangen)
– Op de begane grond is een extra raam gemaakt wat voor een prettige lichtinval zorgt

HUURVOORWAARDEN
– Beschikbaar: per 1 maart 2024
– Huurperiode: maximaal 2 jaar of korter
– Huurprijs: € 1.750,- per maand
– Betaalperiode: per drie maanden
– Opzegtermijn: is gelijk aan de betaalperiode, zijnde 3 maanden
– Borg: 1 maand huur, vooraf te voldoen
– Huurcontract: conform Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 20 maart 2017 vastgesteld, met bijbehorende algemene bepalingen
– Overige kosten: de huurprijs is exclusief alle energie/gebruikslasten zoals bijvoorbeeld gas, water, elektra, huisafval. Huurder dient zich rechtstreeks aan te melden bij de diverse nutsbedrijven.
– Beheer: de verhuurder treedt op als beheerder
– Voorbehoud: goedkeuring verhuurder
– Voorbehoud: Alle genoemde maten en dergelijke zijn circa en verhuurder behoudt zich het recht voor deze aanbieding te herzien
– In de woning is het niet toegestaan om te roken
– Huisdieren dienen overlegt te worden met verhuurder
– Inkomenseis: 4 maal de kale huur als bruto-inkomen per maand.

Kenmerken

Bouwjaar 1990
Energieklasse C
Woonoppervlakte 152
Aantal slaapkamers 3
Ligging
in woonwijk, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren
Ligging hoofdtuin NOORDWEST

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars