Inloggen woonportaal
al het aanbod

Eikendonck 115

5261 BN VUGHT
€ 1.250,- per maand
62 m2
2 kamer(s)
Label C

Omschrijving

SERVICE APPARTEMENT (SENIOREN) Eikendonck is een plezierige woonomgeving voor ouderen die zelfstandig willen wonen en gesteld zijn op privacy en comfort. Er zijn in het complex 2, 3 en 5 kamerappartementen, zowel koop als huur. Hieronder treft u meer informatie over de mogelijkheid van het huren van een 2-kamerappartement. 2-kamer appartement Het appartementen heeft een […]

SERVICE APPARTEMENT (SENIOREN)
Eikendonck is een plezierige woonomgeving voor ouderen die zelfstandig willen wonen en gesteld zijn op privacy en comfort. Er zijn in het complex 2, 3 en 5 kamerappartementen, zowel koop als huur. Hieronder treft u meer informatie over de mogelijkheid van het huren van een 2-kamerappartement.

2-kamer appartement
Het appartementen heeft een lichte ruime woonkamer, half open keuken, één slaapkamer, badkamer, separaat toilet en een wasruimte. Vanaf het balkon is er prachtig zicht over Vught.

IN EIKENDONCK heeft u de beschikking over diverse faciliteiten. Op de begane grond bevindt zich een receptie met toegang naar de royale hal. Vanuit de hal zijn er twee liften naar de appartementen, een gezellige living met stamtafel en een lounge, biljartzaal, wifi en gemeenschappelijke ruimte. Ook is er een kapsalon op de begane grond (een dependance van Hoepelman Kappers).

De vele zitjes in de prachtige en zonnige binnentuin worden door veel bewoners gebruikt. De landschaps-tuin leent zich uitstekend voor een fijne wandeling. Voor wat meer actieve inspanningen is er nog een fitnessruimte op de 13e verdieping. Ook zijn er op deze verdieping logeerruimtes voor gasten. De bergingen en wijnkasten, waarover elk appartement beschikt, zijn met de lift te bereiken en bevinden zich in de kelder.

BUITEN
Eikendonck ligt op een perceel van ruim 12.245 m2. Rondom het gebouw ligt een landschapstuin met prachtige volwassen beplanting, diverse bankjes en kunst. Alle appartementen hebben een balkon aan de achterzijde van het complex met uitzicht over Vught en de binnentuin. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer. De binnentuin is prachtig aangelegd met diverse terrassen met zon en schaduw plaatsen, plantenborders, bomen, wandelpaden en een wintertuin. Deze tuin is alleen toegankelijk voor de bewoners en hun gasten.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs € 1.250,- per maand incl. servicekosten en excl. gas/water/elektra, vooraf te voldoen aan verhuurder door middel van automatische overschrijving.
Borg: voor aanvang eerste huurtermijn 1 maand huursom.
Oplevering: in overleg.
Huurperiode: de huurtermijn is voor onbepaalde tijd.
Opzegtermijn: het huurcontract kan worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van 3 kalendermaanden.
Huisdieren: het houden van dieren in het appartement is niet toegestaan.
Leeftijd: huurders vanaf 65 jaar.
Huurcontract: het huurcontract zal worden opgemaakt conform NVM model (ROZ 2017) met bijbehorende algemene bepalingen.
Goedkeuring: goedkeuring van verhuurder en check door Atenzijlstra Makelaars van identiteitsbewijs en kredietwaardigheid.
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): de Vereniging van Eigenaren vraagt om een VOG.

Kenmerken

Bouwjaar 1969
Energieklasse C
Woonoppervlakte 62
Aantal slaapkamers 1
Ligging
vrij uitzicht, beschutte ligging
Parkeerfaciliteiten
op afgesloten terrein

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2023 Atenzijlstra Makelaars