Inloggen woonportaal
al het aanbod

Baron van Hovellplein 115

5261 GH VUGHT
€ 1.900,- per maand
83 m2
3 kamer(s)
Label A++

Omschrijving

Volledig gestoffeerd driekamer appartement in het centrum van Vught met balkon, twee parkeerplaatsen en berging in de ondergrondse parkeergarage. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in het nieuwbouwcomplex ‘het Raadhuys’ en heeft een prachtig uitzicht op onder andere de voormalige Sint Petruskerk, het huidige cultureel centrum DePetrus. Het appartement is gasloos en voldoet […]

Volledig gestoffeerd driekamer appartement in het centrum van Vught met balkon, twee parkeerplaatsen en berging in de ondergrondse parkeergarage.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in het nieuwbouwcomplex ‘het Raadhuys’ en heeft een prachtig uitzicht op onder andere de voormalige Sint Petruskerk, het huidige cultureel centrum DePetrus. Het appartement is gasloos en voldoet volledig aan de eisen van deze tijd.

Begane grond
Het appartementencomplex heeft diverse entrees die toegang geven tot zowel de appartementen als de ondergrondse parkeergarage, fietsenstalling en bergingen. Bij alle entrees is een lift aanwezig.

Appartement / tweede verdieping
De entree van het appartement biedt toegang tot de hal/gang met gardarobenis. De hal/gang biedt toegang tot alle vertrekken van het appartement. Er is hier sprake van volledige stoffering, waaronder een visgraat PVC in licht eiken. De ramen zijn aan de binnenzijde voorzien van luxaflex en in de hoofdslaapkamer tevens van overgordijnen. Aan de buitenzijde zijn electrische zonnescreens aanwezig. Verder is het gehele appartement afgewerkt met strak stuc-/pleisterwerk in lichte kleuren, voorzien van design verlichting en is vloerverwarming en vloerkoeling aanwezig. De hal/gang loopt over in de lichte woonkamer met open keuken en geeft toegang tot het balkon. De woonkamer is voorzien van een videofooninstallatie voor het bedienen van de buitendeur van de hoofdingang. Het ruime balkon, gelegen op het westen, is deels overdekt en voorzien van buitenverlichting en electrapunten. De luxe keuken, in hoekopstelling met diverse opbergkasten en een composiet werkblad, is uitgerust met een inductiekookplaat met geintegreerde afzuiging (Bora), een wijnklimaatkast, een combioven, een koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine en geintgreerde verlichting. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen thermostaat voor het separaat bedienen van de vloerverwarming en -koeling in deze ruimtes. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een riante inloop-/regendouche, dubbele wastafel en electrische handdoekradiator. De separate toiletruimte is eveneens volledig betegeld en voorzien van een zwevend wandcloset en fonteintje.

HUUR voorwaarden
– Huurprijs voor het appartement en 2 parkeerplaatsen: € 1.900,- per maand (exclusief servicekosten)
– Servicekosten per maand: € 50,- per maand (ten behoeve van algemene verlichting en schoonmaak, gebruik lift)
– Huurbetaling vooraf te voldoen aan verhuurder door middel van automatische incasso
– Overige kosten: De huurprijs is exclusief energie/gebruikslasten zoals water, elektra, maar ook tv en internet, gemeentelijke heffingen etc. Huurder dient zich rechtstreeks aan te melden bij de desbetreffende nutsbedrijven en zorg te dragen voor betaling van de lasten.
– Borg: 2 maanden huur (vooraf te voldoen)
– Aanvaarding: in overleg 
– Huurperiode: Bepaalde tijd voor maximaal 2 jaar
– Opzegtermijn: 1 kalendermaand
– Huurcontract: conform NVM-model voor bepaalde tijd voor een maximale periode van 2 jaar, met als bijlage: huishoudelijk reglement en splitsingsakte Vereniging van Eigenaars
– Beheer: de verhuurder treedt op als beheerder
– Voorbehoud: goedkeuring verhuurder
– Huisdieren: in overleg 
– Roken: niet toegestaan 
– Wanden en plafonds: beschadigingen / verven e.d. niet toegestaan
– Inkomens eis: huishouden met een bruto maandinkomen van minimaal 4 x de kale maandhuur.

Opleveringsniveau
– Gehele appartement voorzien van stucwerk wanden
– Gehele appartement voorzien PVC visgraat vloer met uitzondering van badkamer en toiletruimte
– Kapstok
– Luxaflex aanwezig bij alle draaiende ramen en deuren
– Overgordijnen hoofdslaapkamer
– Zonnescreens (Somfy) met afstandsbediening
– Verlichting (Wever & Ducré)
– Keuken inventaris bestaande uit: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging (Bora), een wijnklimaatkast, een combioven, een koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine en geïntegreerde verlichting met afstandsbediening
– Buitenverlichting
– Schilderijrails

Kenmerken

Bouwjaar 2023
Energieklasse A++
Woonoppervlakte 83
Aantal slaapkamers 2
Ligging
in centrum, in woonwijk
Parkeerfaciliteiten
parkeergarage, op afgesloten terrein

Media

Vergelijkbaar aanbod

Lekker
wonen & leven

Volg ons
Partners
Goede doelen
© 2024 Atenzijlstra Makelaars